# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Játékok

 

   

Castlevania - Legacy of Darkness

 

Castlevania - Portrait of Ruin

  Castlevania - Symphony of the Night

Nintendo 64
1999

  Nintendo DS
2006
  PlayStation
1997

A fő történet Cornell, a man-beast köré épül. Egyik este hazatérve a faluját lángok között találja, az utcákon szörnyek járnak, a húga pedig eltűnt.

 

1944. A második világháború elhozta a káoszt. A számtalan szenvedés és fájdalom pedig megidézte Dracula kastélyát. Ismét...

 

Richter Belmont rejtélyesen eltűnik, keresésére Maria, a sógornője indul. Valahol pedig feléled egy férfi... A félig vámpír Alucardot ébresztették fel a környéken munkálkodó erők álmából...

Tovább >>>   Tovább >>>   Tovább >>>

    

   

Castlevania - Aria of Sorrow

 

Castlevania - Order of Ecclesia

  Castlevania - Harmony of Dissonance

Game Boy Advance
2003

  Nintendo DS
2008
  Game Boy Advance
2002

Soma és Mina a nagyfogyatkozás megnézésére készülnek, a páros viszont eszméletét veszti és egy kastély előtt térnek magukhoz ami az idegen férfi elmondása szerint Dracula tulajdona volt egykor.

 

A korai 19. században a Belmont család már nem tudta teljesíteni a kötelességeit, így az embereknek magukat kellett megvédeniük a gonosz erőktől.

 

Maxim, Juste gyerekkori jóbarátja, sebekkel sorítva tér vissza a férfihez és elmondja, Lydiet elrabolták. Elvezeti Justet a kastélyhoz ahol a lány lehet. Itt kezdődik a történet, a két férfi nekilát a keresésnek...

Tovább >>>   Tovább >>>   Tovább >>>

 

   

Castlevania - The Dracula X Chronicles

 

Castlevania - Circle of the Moon

  Castlevania - Dawn of Sorrow

PlayStation Portable
2007

  Game Boy Advance
2001
  Nintendo DS
2005

Aljiba városát hamarosan támadás éri és fiatal lányokat rabolnak el, majd visznek a gróf kastélyába, köztük Richter Belmont, a vámpír vadász kedvesét is.

 

A vámpír vadász Morris megérzi a közeledő veszélyt és két tanítványával, Nathannel és Hughal a kastélyba indulnak, azomban a hármas késve érkezik.

 

Ismét eljött az idő, hogy Soma Cruz szembenézzen a gonosszal, ezúttal a Sötét Lordot egy titokzatos szekta próbálja meg életre hívni.

Tovább >>>   Tovább >>>   Tovább >>>

    

   

Final Fantasy IV

 

Final Fantasy VI

  Trauma Center - Under the Knife

Super Nintendo
1991

  Super Nintendo
1994
  Nintendo DS
2005

Cecil úgy dönt ideje kideríteni, hogy miért változott meg ennyire Baron királya, mi a célja a gyilkolással, a kristályok elrablásával és nem utolsó sorban, kicsoda a Red Wings titokzatos új kapitánya.

 

Tina és ellenállók egy kis csoportja a Birodalom katonai behatásai, hódításai ellen küzd, azonban kiderül, hogy a gonosz jóval hatalmasabb, mint hitték.

 

Derek Stiles egy különleges képességel rendelkező fiatal sebész, aki felvételt nyer a Caduceus nevű orvosi csoportba. Ezt viszont a terroristák nem nézik jó szemmel.

Tovább >>>   Tovább >>>   Tovább >>>

 

   

Trauma Center - Under the Knife 2

 

Clock Tower

  Silent Hill

Nintendo DS
2008

  Super Nintendo
1995
  PlayStation
1999

Derek visszatér asszisztensével, hogy tovább nyomozzanak a bio terror ügyében, legyűrjék az újabb járványokat és kiderítsék, hogy mi áll az újonnan létrejött Hands of Asclepius  nevű szervezet mögött.

 

A Barrows család örökbefogad 4 fiatal lányt, közöttük Jennyfer Simpsont. A lányok megérkezése után viszont különös eltűnések és gyilkosságok veszik kezdetüket.

 

Harry Mason és lánya, Cheryl vakációzni indulnak Silent Hill városába. Egy autóbaleset után azomban Cherylnek nyoma vész a köd borította városban.

Tovább >>>   Tovább >>>   Tovább >>>

 

   

Silent Hill 2

 

Phoenix Wright - Ace Attorney

  Phoenix Wright: Ace Attorney - Justice for All

PlayStation 2
2001

  Nintendo DS
2005
  Nintendo DS
2007

James Sunderland egy nap levelet kap feleségétől amiben az áll, hogy menjen Silent Hillbe. Viszont a felesége, Mary, már évek óta halott.

 

A történet az alternatív jövőben játszódik ahol a tárgyalótermekben ügyészek és ügyvédek állnak egymással szemben, hogy bebizonyítsák: a vádlott ártatlan vagy sem.

 

Phoenix és asszisztense visszatérnek, hogy újabb ügyeknek járjanak a végére. A játékban felbukkannak karakterek az előző részből, megjelenik a kis Pearly és von Karma lánya is.

Tovább >>>   Tovább >>>   Tovább >>>

 

   

Harvest Moon: More Friends of Mineral Town

 

Tales of Phantasia

  Baroque

Game Boy Advance
2003

  Super Nintendo
1995
  PlayStation 2
2008

Claire egy átlagos lány akinek már elege van a nagyvárosi életből, az egymás után ismétlődő ugyan olyan napokból. Ezért is kelti fel a figyelmét egy farmról szóló hirdetés az egyik újságban.

 

Cless és Chester bosszút esküsznek miután elpusztítják a falujukat, az ígéretük beteljesítéséhez pedig átutaznak az időn, szövetségeseket szereznek és végül rájuk hárul a teher, hogy megmentsék a világot egy szörnyű háborútól.

 

A főszereplő egy apokaliptikus világban tér magához, neve nincs, emlékei nincsenek és néma. Egy angyal viszont utat mutat neki és elmondja, hogy hogyan szűntethetné meg a benne lévő mérhetetlen bűntudatot.

Tovább >>>   Tovább >>>   Tovább >>>

    

   

Ib

 

Undertale

  The Witch's House

PC
2012

  PC
2015
  PC
2012

Ib előre megy és egyedül vág neki a galéria felfedezésének. Viszont furcsa események sorozata veszi kezdetét miután megvizsgálja az egyik képet. Az emberek eltűnnek, az áram elmegy és furcsa üzenetek jelennek meg a falon, árnyak bukkannak fel.

 

Egykor két faj élt a földön: az emberek és a szörnyek. Háború tört ki közöttük, győztesen pedig az emberek kerültek ki. Varázslat segítségével a föld alá zárták a szörnyeket és egy akadályt hoztak létre, hogy lent is tartsák őket.

 

A ház egy boszorkányé és egyáltalán nem hétköznapi dolgokkal találkozik odabent Viola. Hamar kiderül a számára az is, hogy akárki is legyen odabent, azon dolgozik, hogy megölje őt.

Tovább >>>   Tovább >>>   Tovább >>>

 

     
Yume Nikki  

Mother 3

 

EarthBound

 
PC
2004
 

Game Boy Advance
2006

  Super Nintendo
1994
 
Konkrét története nincs a játéknak. Egy Madotsuki nevű lánnyal kell bejárni álomvilágokat, az álmain keresztül kell megismerni őt. Ezek az álmok viszont nem éppen kellemesek.  

Az ikerfiúkat és anyjukat támadás éri hazafelé, majd hamarosan eltűnik az egyik fiú. Aztán eltelik 3 év... A békés falu megváltozik, a hadsereg behatása nő, Lucasban pedig feléled egy különös erő.

 

Onett városához közel lezuhan egy meteor, egy idegen a jövőből pedig közli Nessel, hogy neki kell megmentenie a világot a közelgő veszélytől.

 
Tovább >>>   Tovább >>>   Tovább >>>  

    

 

 

   
 

 


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND