++ Main    ++ Games    ++ Site    ++ Plus | Violet Dawn |  

 

Plus

 

Ebben a menüben inkább az érdekességeket vagy elég érdekesre sikerült programhibákat gyűjtöm össze. Hiszen ilyenekkel folyton találkozik az ember ha játszik. Sőt, vannak akik direkt vadásznak rájuk. Bár sokszor elfoglalt vagyok a meglepettséggel és nem sikerül képet csinálni, de amiket tudtam, azokat itt összeszedtem. Érdekességek, észrevételek, hülyeségek.

Oh, Fuck!

 

Itt pár idézet található játékokból amiket összeszedtem mialatt játszottam, vagy valamiért kiírtam mert kellett nekem. Ez csak egy kis gyűjtemény saját magam szórakoztatására, de úgy gondoltam (meg nem csak én), hogy akár ki is rakhatnám, hátha mások is elolvasnak egy-kettőt belőlük. Mindegyik saját fordítás, felelősséget nem vállalok. xD Na, de ha valami hiba lenne, akkor kérném, hogy kultúrált hangnemben közöljétek és akkor javítok.

Idézetek

 

Ez egy érdekes dolognak indult... Csak blogon akartam megosztani a észrevételem és véleményem pár játékkal kapcsolatban. De ha már az oldal játékokkal foglalkozik, miért ne rakhatnám fel ide is? Szóval... ennyi a története. Most már azért próbálom nem csak élménybeszámoló szerűen megírni ezeket, inkább ismertetőkként. Ha valakinek lenne ilyen rövid kis írása játékról, akkor nyugodtan beküldheti, kirakom és persze kiírom, hogy kitől van, honnan van.

Classic NES és a többiek...

 

Itt azokat a játékokat szedtem össze amiket már jobban megismertem, kijátszottam, vagy amikkel még mindig próbálkozok. Ez a lista leginkább nekem segítség, de kiraktam ide is, mert miért ne. Folyamatosan bővül, hiszen nem állok le a játékokkal, legalábbis nem szeretnék. Ennél többet nem is tudok hozzáfűzni és nem is lehet. Ezekről a játékokról tudnék mesélni...

Játék lista

 

 

 

 

 

 
     
   

 


A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!