++ Main    ++ Games    ++ Site    ++ Plus | Violet Dawn |  

 

Plus

 

Ebben a menüben inkább az érdekességeket vagy elég érdekesre sikerült programhibákat gyűjtöm össze. Hiszen ilyenekkel folyton találkozik az ember ha játszik. Sőt, vannak akik direkt vadásznak rájuk. Bár sokszor elfoglalt vagyok a meglepettséggel és nem sikerül képet csinálni, de amiket tudtam, azokat itt összeszedtem. Érdekességek, észrevételek, hülyeségek.

Oh, Fuck!

 

Itt pár idézet található játékokból amiket összeszedtem mialatt játszottam, vagy valamiért kiírtam mert kellett nekem. Ez csak egy kis gyűjtemény saját magam szórakoztatására, de úgy gondoltam (meg nem csak én), hogy akár ki is rakhatnám, hátha mások is elolvasnak egy-kettőt belőlük. Mindegyik saját fordítás, felelősséget nem vállalok. xD Na, de ha valami hiba lenne, akkor kérném, hogy kultúrált hangnemben közöljétek és akkor javítok.

Idézetek

 

Ez egy érdekes dolognak indult... Csak blogon akartam megosztani a észrevételem és véleményem pár játékkal kapcsolatban. De ha már az oldal játékokkal foglalkozik, miért ne rakhatnám fel ide is? Szóval... ennyi a története. Most már azért próbálom nem csak élménybeszámoló szerűen megírni ezeket, inkább ismertetőkként. Ha valakinek lenne ilyen rövid kis írása játékról, akkor nyugodtan beküldheti, kirakom és persze kiírom, hogy kitől van, honnan van.

Classic NES és a többiek...

 

Itt azokat a játékokat szedtem össze amiket már jobban megismertem, kijátszottam, vagy amikkel még mindig próbálkozok. Ez a lista leginkább nekem segítség, de kiraktam ide is, mert miért ne. Folyamatosan bővül, hiszen nem állok le a játékokkal, legalábbis nem szeretnék. Ennél többet nem is tudok hozzáfűzni és nem is lehet. Ezekről a játékokról tudnék mesélni...

Játék lista

 

 

 

 

 

 
     

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok