++ Main    ++ Games    ++ Site    ++ Plus | Violet Dawn |  

 

New~

Rövidke

2014.06.21. 16:49, Melina
 
Ezúttal csak a [Castlevania - Order of Ecclesia] menüt bővítgettem mert feltűnt, hogy eléggé szegényes egy-két-sok ponton. Szóval van még mit dolgozi rajta, de ezzel is közelebb kerültem ahhoz, hogy teljesen készen legyen a menü. Akkor nézzük...
 
Először is felkerült egy [Lábbeli] menüpont. Gondolom nem kell részletezni, hogy mi található itt. Aztán van itt még [Páncélok/Ruhák] pont is. Mindkét menünél csak pár pici kép hiányzik, azt nézzétek el nekem, majd lesznek pótolva, de ettől függetlenül a menüpontok teljesen használható állapotban vannak.
A falusiak kaptak képeket a [Feladatok / Falusiak] pont alatt. Nos ez nem sok, de ilyen is van.
Az [Ecclesia] menüben elkezdtem megírni a történetet. Vagy valami olyasmi. Ha valami nem stimmel akkor lehet nyugodtan szólni és akkor javítom. Majd ezek a leírások lassan kerülnek fel pályákhoz, amint lesz időm/energiám/mindenem megírni őket. Szeretném befejezni mert nagyon szeretem a játékot.
 
 
Ennyi lettem volna most, majd még jelentkezem idővel ha van valami. 
 
Melina~

Az első friss... a vizsga után!

2014.06.15. 11:49, Melina


Átmentem gyerekek *-* Na de ez most nem ide tartozik. Örülök neki meg minden, de most jön még csak mindennek a neheze. Ennek örömére meg kaptok sok [SotN] frisst.

Mint említettem, megfordult a fejemben, hogy majd rakok fel a Saturn verzióról is pár dolgot. Na, meg is tettem. Vagyis valami olyasmi történt. A meglévő menüket pótoltam ki. Így például a [Pályákhoz] felkerült a Saturn-ban lévő két pálya, az Underground Garden és a Cursed Prison.  (A térképeken még nincs bejelölve a két pálya, az még folyamatban van.) A [Relikviák] menübe is felkerült az az egy ami a PS verzióba nem került be sajnos. Pedig megkönnyítené néha az életem. Ezen kívül vannak még itt eltérések, megjegyzem, eléggé sok. A [Köpenyek] menübe írtam fel párat. Aztán felkerült egy [Kiegészítők] menü, és azt is kipótoltam a Saturnos dolgokkal. Illetve csak egy tárgyat kellett beírnom, de azt hiányolom is a PS verzióból. :\ Gonoszak, minden jó dolgot kiszedtek.
Azt hiszem ennyi lenne a PS-Saturn különbségekről. Van még, szóval majd kaptok frisst erről.

Ezen kívül meg itt a Cursed Prison témája ami szerintem nagyon hatásos lett. Igaz magában az egész SotN album hatásos és csodás.

Chaconne C'Moll

 

Melina~

Visszatértem

2014.06.02. 16:30, Melina
 
Hi!
 
A helyzet az, hogy vizsga közepén vagyok, de azért ráérek erre. Illetve elvileg nem érek rá, de... ez egy hosszú történet. Szóval...
 
Először is [Castlevania - Symphony of the Night]. Ezt szeretem~ ^^ Felkerült a [Tárgyak] menü. Nem volt egyszerű feladat, de megoldottam. Néhány kép még hiányzik, azok majd egyszer be lesznek rakva, ettől függetlenül használható állapotban van a menü.
Aztán történt itt olyan, hogy felkerült még a fegyverekhez az [Ököl] menü is. Nem sok dolog, eddig is valahol a háttérben volt, csak hiányzott belőle pár fontosabb infó, hát most beírtam.
Aztán feltűnt, hogy a térképeknél nincsenek meg normálisan a pályákhoz kapcsolódó képek, így beraktam ami csak úgy eltűnt (ötletem sincs hogyan), meg a 2. kastélyhoz is kerültek szemléltető képek.
Ezen kívül pedig nemrégiben sikerült beüzemelnem a játék Sega Saturn-ra kiadott verzióját! Ami... japán. De a történetet ismerem, a tárgyak terén el tudok tájékozódni, csak pár újdonság van, szóval nagy baj nem lehet. Mikor x év után megláttam hogy az emulátor végre eljut a játék töltéséig... a szemebe örömkönnyek szöktek. *-* (Illetve csak majdnem, de ettől függetlenül tényleg nagyon örültem neki).
Szóval lehet, hogy majd felkerül némi infó arról a verzióról is, vagyis kiegészül a mostani SotN menü majd~
 
 
Aztán, van még itt egy kis [Castlevania - Harmony of Dissonance]. Itt a [Gyűrűk] menü került fel a felszerelések közé. Hm, ennyi. Ennél a játéknál nem vagyok túl aktív. ^^" Pedig szeretem ám... régen jó sokat játszottam vele. Na, majd egyszer biztosan lesz valami hirtelen felindulás és akkor írnok is hozzá dolgokat.
 
 
Ezeken kívül pedig van [Castlevania - Legacy of Darkness] friss is hosszúúú idő után. A [Jó/rossz végek] lett befejezve teljesen. Minden karakter jó és rossz vége ott van. Persze régebben volt egy formája a menünek, de valamiért más elrendezés alapján csináltam a többi játéknál így... itt át kellett alakítani, hogy igazodjon. Meg azért több infó is felkerült.
Ezen kívül pár apró javítást tettem még meg egy-két menünél. Meg kis igazítások. Nem sok.
 
 
Nos, ennyi lett volna egyelőre. Ahogy nézem jó sok mostanában a Castlevania friss, de nem tehetek róla, ha egyszer szeretem, akkor... akkor ez van. De azért már gondolkodtam azon, hogy a többihez is illene végre írni. Pl Trauma Center-nél olyan régen volt friss, hogy ki se merem írni ide. o.o A többiről ne is beszéljünk... A lényeg, hogy szépen lassan fejlődik az oldal. ^^
 
Nekem meg illene tanulnom végre.. Holnap vizsga folyt. T-T
 
Melina~

Friss~

2014.05.12. 18:29, Melina

Hello mindenki

Ismételten szerkesztgettem egy kicst. Nem, nem érek rá ennyire, csak... áh, ez most lényegtelen örüljünk hogy csináltam valamit. *-*

Khm.

Szóval... Mostanában a [Castlevania - Portrait of Ruin] menüben tevékenykedtem. Felkerült a [Kiegészítők] menü. Amúgy... nem is értem miért nem raktam ki előbb... hiszen a modulkezelőben bent volt a majdnem kész menü. o.o Csak pár dolgot kellett beírni meg 1-2 képet berakni. Hm. Érdekes. Biztosan megfeledkeztem róla. ^^"
Aztán befejeztem a [Feladatok] pontot is, most már véglegesen... végre. Felkerült minden.
Ezeken kívül pedig kiegészítettem a [Dual Crush] menüt is. Oda is csak pár dolgot kellett beírni, nem volt nagy szám, de... eddig nem tudom miért nem csináltam meg. xD
De azért van itt olyan is amit most csináltam és nem félig volt kész meg ilyenek. Ez a [Páncélzat] menü. Nem is tudok ehhez mit hozzáfűzni, ott van, megtekinthető.

+ Felkerült a [Nest of Evil] leírása is. Illetve... pár helyen még hiányos, de ettől eltekintve használható. Szerintem.

 

És még mindig kéne tanulni vizsgára.... T-T

Melina~

Megint itt

2014.05.02. 19:09, Melina
 
Hi, emberek
 
A helyzet az hogy firssítésre került a [Castlevania - Aria of Sorrow] menü. Megíródott a [Kódok/Módok] pont. Régebben is megírtam egyszer, de a böngésző úgy gondolta hogy neki nem tetszik és minden elveszett. -.- Azóta nem volt motiváció újraírni. Jó, nem sok, de akkor is elvette eléggé a kedvemet.
Aztán már csak egy pont és teljesen készen van az egész AoS menü. (Na jó, majdnem....) Örül a fejem, csak hát Áttekintést írni meg lusta vagyok. Hmhm. De ezt nem olvastátok.
 
 
Ezen kívül a [Castlevania - Order of Ecclesia] térképeinél rendezkedtem. Fekerült az [Underground Labyrinth - Flirting with Shadows] leírása. A Boss harc leírására szerintem még várni kell, nekem is ki kell dolgoznom a megfelelő taktikát. Nem nagyon sikerült felfognom hogy mi is történik pontosan harc közben, csak csináltam amit tudtam. xD
Egy [Boss] menü is felkerült. De azokat a leírásokat lehet látni a pályáknál is, csak összemásoltam őket egy menübe és kaptak képeket mert... miért ne?
Ezen kívül maga a [Kastély] is kapott egy térképet. Igaz hogy eddig miért nem tettem fel az... kérdés. Pedig vagy hónapok óta a gépemen volt. o.o Érdekes. De a lényeg hogy megtaláltam. Miután csináltam egy másikat... Khm.
 
 
Ennyit tevékenykedtem az elmúlt napokban. Terveztem még sokszor az írást de van mikor kedv nincs hozzá, van mikor meg ihlet. Tanulni is kéne vizsgára... *sóhaj* Sírok.
 
Melina~
 

 

 

 

 

 
     

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok