++ Main    ++ Games    ++ Site    ++ Plus | Violet Dawn |  

 

New~

Friss~

2014.05.12. 18:29, Melina

Hello mindenki

Ismételten szerkesztgettem egy kicst. Nem, nem érek rá ennyire, csak... áh, ez most lényegtelen örüljünk hogy csináltam valamit. *-*

Khm.

Szóval... Mostanában a [Castlevania - Portrait of Ruin] menüben tevékenykedtem. Felkerült a [Kiegészítők] menü. Amúgy... nem is értem miért nem raktam ki előbb... hiszen a modulkezelőben bent volt a majdnem kész menü. o.o Csak pár dolgot kellett beírni meg 1-2 képet berakni. Hm. Érdekes. Biztosan megfeledkeztem róla. ^^"
Aztán befejeztem a [Feladatok] pontot is, most már véglegesen... végre. Felkerült minden.
Ezeken kívül pedig kiegészítettem a [Dual Crush] menüt is. Oda is csak pár dolgot kellett beírni, nem volt nagy szám, de... eddig nem tudom miért nem csináltam meg. xD
De azért van itt olyan is amit most csináltam és nem félig volt kész meg ilyenek. Ez a [Páncélzat] menü. Nem is tudok ehhez mit hozzáfűzni, ott van, megtekinthető.

+ Felkerült a [Nest of Evil] leírása is. Illetve... pár helyen még hiányos, de ettől eltekintve használható. Szerintem.

 

És még mindig kéne tanulni vizsgára.... T-T

Melina~

Megint itt

2014.05.02. 19:09, Melina
 
Hi, emberek
 
A helyzet az hogy firssítésre került a [Castlevania - Aria of Sorrow] menü. Megíródott a [Kódok/Módok] pont. Régebben is megírtam egyszer, de a böngésző úgy gondolta hogy neki nem tetszik és minden elveszett. -.- Azóta nem volt motiváció újraírni. Jó, nem sok, de akkor is elvette eléggé a kedvemet.
Aztán már csak egy pont és teljesen készen van az egész AoS menü. (Na jó, majdnem....) Örül a fejem, csak hát Áttekintést írni meg lusta vagyok. Hmhm. De ezt nem olvastátok.
 
 
Ezen kívül a [Castlevania - Order of Ecclesia] térképeinél rendezkedtem. Fekerült az [Underground Labyrinth - Flirting with Shadows] leírása. A Boss harc leírására szerintem még várni kell, nekem is ki kell dolgoznom a megfelelő taktikát. Nem nagyon sikerült felfognom hogy mi is történik pontosan harc közben, csak csináltam amit tudtam. xD
Egy [Boss] menü is felkerült. De azokat a leírásokat lehet látni a pályáknál is, csak összemásoltam őket egy menübe és kaptak képeket mert... miért ne?
Ezen kívül maga a [Kastély] is kapott egy térképet. Igaz hogy eddig miért nem tettem fel az... kérdés. Pedig vagy hónapok óta a gépemen volt. o.o Érdekes. De a lényeg hogy megtaláltam. Miután csináltam egy másikat... Khm.
 
 
Ennyit tevékenykedtem az elmúlt napokban. Terveztem még sokszor az írást de van mikor kedv nincs hozzá, van mikor meg ihlet. Tanulni is kéne vizsgára... *sóhaj* Sírok.
 
Melina~

Indulás~

2014.04.16. 11:54, Melina
Mert gondoltam ideje váltani
 
Üdvözletem
 
Miért váltottam át ilyenre? Mert... miért ne? Kipróbálom, ha nem jön be akkor majd leváltom, vissza normális főoldalra. Na meg... meguntam hogy mindig azt a szöveget kell bámulnom mikor feljövök. Igaz ha nem írok frisseket vagy valamit ide akkor is ugyan azt a szöveget kell bámulnom x ideig, de lényegtelen. xD Így legalább úgy tűnik, hogy van valami kis élet az oldalon. Bár... tény, élet az van, legalábbis én itt vagyok, még ha nem is csinálok semmit... a háttérben azért szoktak folyni a munkálatok. Na jó... néha.
 
Na, de amíg itt a földi Pokol ideje és sorozatban jönnek a próbavizsgák, addig nem is kell számítani semmire. Ha sikerül is játszani akkor sincs energia frissre. De gondolom ez majd változik, legalábbis szeretném ha változna, szóval össze kell szednem magam.
 
Aztán gondoltam nem csak az oldallal kapcsolatos dolgokat fogom ide kiírni, hanem úgy... más is. Persze játékkal kapcsolatban, nem fog átcsapni személyes blogba a történet, arra van már megfelelő helyem. Szóval néha játékos kitöréseim színhelye lesz ez az oldal. Mert igazából tényleg úgy indult hogy csak kiélem magam és mivel senki nincs akivel kitémázzam ezeket a dolgokat, így ide írogatok meg fankodok. Na meg saját magamnak is jól jöttek a dolgok mikor játszottam vagy elvesztek a mentések és újra kellett kezdeni valamit. Szóval mondhatni magamat is segítettem. Ebből alakult ki ez az oldal. Az "aloldal", [Restless Dreams] pedig már megtervezett történet volt. De mit rizsázok itt az oldal történetéről? o.o Nem ez a lényeg most.
 
Hanem hogy majd néha jeletkezem itt mindenféle agyszüleménnyel amit éppenséggel kitalálok és úgy gondolom hogy le kell írnom mert csak.
 
Melina~
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 

 

 

 

 
     
   

 


A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!