# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

New~

Sok idő után

2014.07.16. 09:45, Melina
 
Nincs nagy változatosság, mert [Castlevania - Order of Ecclesia] frisst fogtok kapni inkább. Megíródott a történet a következő helyekre: [Monastery] [Wygol Village] [Ecclesia] [Giant's Dwelling] [Oblivion Ridge] [Mystery Manor]. Meg kell jegyezni, hogy az Ecclesia menüben még nincs teljesen kész, onnan még hiányzik egy rész, de egyébként a történet időrendben az Albussal való harcig van meg. (Mert igen, időrendben írtam, nem helyek szerint.)
Felkerült még a [Kiegészítők] menüpont is, természetesen ehhez a játékhoz. Érdekes mert... miközben írtam a menüt, akkor esett le, hogy néhány gyűrű a tarot Nagy Arkánumának lapjairól van elnevezve. Pedig már évek óta játszok vele, nem tudom miért csak most jövök rá erre... Érdekes.
 
 
De! Hogy megtörtjem a nagy Castlevania friss sorozatot, most írtam egy kis [Silent Hill]-t is! Természetesen ez egy másik oldaon található meg. Aloldal vagy nem tudom. VDvel együtt kezelem azt az oldalt. Lényegtelen. Oda [Érdekességek] menüt írtam. Mivel nem akartam az első meg második résznek külön menüt, így egyben vannak, bajuk nem lesz. Persze mindkét résztől elérhető. Azon gondolkodtam még, hogy mad felteszem a harmadik részt is. A háttérben folynak a munkálatok, de annyira nincs még kész minden, hogy még várok vele. Ha majd legalább egy kis tartalom lesz... akkor kirakom. Egyelőre csak üres menük meg képek és felsorolások vannak. Szóval hajrá nekem. 
 
 
Melina~

Rövidke

2014.06.21. 16:49, Melina
 
Ezúttal csak a [Castlevania - Order of Ecclesia] menüt bővítgettem mert feltűnt, hogy eléggé szegényes egy-két-sok ponton. Szóval van még mit dolgozi rajta, de ezzel is közelebb kerültem ahhoz, hogy teljesen készen legyen a menü. Akkor nézzük...
 
Először is felkerült egy [Lábbeli] menüpont. Gondolom nem kell részletezni, hogy mi található itt. Aztán van itt még [Páncélok/Ruhák] pont is. Mindkét menünél csak pár pici kép hiányzik, azt nézzétek el nekem, majd lesznek pótolva, de ettől függetlenül a menüpontok teljesen használható állapotban vannak.
A falusiak kaptak képeket a [Feladatok / Falusiak] pont alatt. Nos ez nem sok, de ilyen is van.
Az [Ecclesia] menüben elkezdtem megírni a történetet. Vagy valami olyasmi. Ha valami nem stimmel akkor lehet nyugodtan szólni és akkor javítom. Majd ezek a leírások lassan kerülnek fel pályákhoz, amint lesz időm/energiám/mindenem megírni őket. Szeretném befejezni mert nagyon szeretem a játékot.
 
 
Ennyi lettem volna most, majd még jelentkezem idővel ha van valami. 
 
Melina~

Az első friss... a vizsga után!

2014.06.15. 11:49, Melina


Átmentem gyerekek *-* Na de ez most nem ide tartozik. Örülök neki meg minden, de most jön még csak mindennek a neheze. Ennek örömére meg kaptok sok [SotN] frisst.

Mint említettem, megfordult a fejemben, hogy majd rakok fel a Saturn verzióról is pár dolgot. Na, meg is tettem. Vagyis valami olyasmi történt. A meglévő menüket pótoltam ki. Így például a [Pályákhoz] felkerült a Saturn-ban lévő két pálya, az Underground Garden és a Cursed Prison.  (A térképeken még nincs bejelölve a két pálya, az még folyamatban van.) A [Relikviák] menübe is felkerült az az egy ami a PS verzióba nem került be sajnos. Pedig megkönnyítené néha az életem. Ezen kívül vannak még itt eltérések, megjegyzem, eléggé sok. A [Köpenyek] menübe írtam fel párat. Aztán felkerült egy [Kiegészítők] menü, és azt is kipótoltam a Saturnos dolgokkal. Illetve csak egy tárgyat kellett beírnom, de azt hiányolom is a PS verzióból. :\ Gonoszak, minden jó dolgot kiszedtek.
Azt hiszem ennyi lenne a PS-Saturn különbségekről. Van még, szóval majd kaptok frisst erről.

Ezen kívül meg itt a Cursed Prison témája ami szerintem nagyon hatásos lett. Igaz magában az egész SotN album hatásos és csodás.

Chaconne C'Moll

 

Melina~

Visszatértem

2014.06.02. 16:30, Melina
 
Hi!
 
A helyzet az, hogy vizsga közepén vagyok, de azért ráérek erre. Illetve elvileg nem érek rá, de... ez egy hosszú történet. Szóval...
 
Először is [Castlevania - Symphony of the Night]. Ezt szeretem~ ^^ Felkerült a [Tárgyak] menü. Nem volt egyszerű feladat, de megoldottam. Néhány kép még hiányzik, azok majd egyszer be lesznek rakva, ettől függetlenül használható állapotban van a menü.
Aztán történt itt olyan, hogy felkerült még a fegyverekhez az [Ököl] menü is. Nem sok dolog, eddig is valahol a háttérben volt, csak hiányzott belőle pár fontosabb infó, hát most beírtam.
Aztán feltűnt, hogy a térképeknél nincsenek meg normálisan a pályákhoz kapcsolódó képek, így beraktam ami csak úgy eltűnt (ötletem sincs hogyan), meg a 2. kastélyhoz is kerültek szemléltető képek.
Ezen kívül pedig nemrégiben sikerült beüzemelnem a játék Sega Saturn-ra kiadott verzióját! Ami... japán. De a történetet ismerem, a tárgyak terén el tudok tájékozódni, csak pár újdonság van, szóval nagy baj nem lehet. Mikor x év után megláttam hogy az emulátor végre eljut a játék töltéséig... a szemebe örömkönnyek szöktek. *-* (Illetve csak majdnem, de ettől függetlenül tényleg nagyon örültem neki).
Szóval lehet, hogy majd felkerül némi infó arról a verzióról is, vagyis kiegészül a mostani SotN menü majd~
 
 
Aztán, van még itt egy kis [Castlevania - Harmony of Dissonance]. Itt a [Gyűrűk] menü került fel a felszerelések közé. Hm, ennyi. Ennél a játéknál nem vagyok túl aktív. ^^" Pedig szeretem ám... régen jó sokat játszottam vele. Na, majd egyszer biztosan lesz valami hirtelen felindulás és akkor írnok is hozzá dolgokat.
 
 
Ezeken kívül pedig van [Castlevania - Legacy of Darkness] friss is hosszúúú idő után. A [Jó/rossz végek] lett befejezve teljesen. Minden karakter jó és rossz vége ott van. Persze régebben volt egy formája a menünek, de valamiért más elrendezés alapján csináltam a többi játéknál így... itt át kellett alakítani, hogy igazodjon. Meg azért több infó is felkerült.
Ezen kívül pár apró javítást tettem még meg egy-két menünél. Meg kis igazítások. Nem sok.
 
 
Nos, ennyi lett volna egyelőre. Ahogy nézem jó sok mostanában a Castlevania friss, de nem tehetek róla, ha egyszer szeretem, akkor... akkor ez van. De azért már gondolkodtam azon, hogy a többihez is illene végre írni. Pl Trauma Center-nél olyan régen volt friss, hogy ki se merem írni ide. o.o A többiről ne is beszéljünk... A lényeg, hogy szépen lassan fejlődik az oldal. ^^
 
Nekem meg illene tanulnom végre.. Holnap vizsga folyt. T-T
 
Melina~

Friss~

2014.05.12. 18:29, Melina

Hello mindenki

Ismételten szerkesztgettem egy kicst. Nem, nem érek rá ennyire, csak... áh, ez most lényegtelen örüljünk hogy csináltam valamit. *-*

Khm.

Szóval... Mostanában a [Castlevania - Portrait of Ruin] menüben tevékenykedtem. Felkerült a [Kiegészítők] menü. Amúgy... nem is értem miért nem raktam ki előbb... hiszen a modulkezelőben bent volt a majdnem kész menü. o.o Csak pár dolgot kellett beírni meg 1-2 képet berakni. Hm. Érdekes. Biztosan megfeledkeztem róla. ^^"
Aztán befejeztem a [Feladatok] pontot is, most már véglegesen... végre. Felkerült minden.
Ezeken kívül pedig kiegészítettem a [Dual Crush] menüt is. Oda is csak pár dolgot kellett beírni, nem volt nagy szám, de... eddig nem tudom miért nem csináltam meg. xD
De azért van itt olyan is amit most csináltam és nem félig volt kész meg ilyenek. Ez a [Páncélzat] menü. Nem is tudok ehhez mit hozzáfűzni, ott van, megtekinthető.

+ Felkerült a [Nest of Evil] leírása is. Illetve... pár helyen még hiányos, de ettől eltekintve használható. Szerintem.

 

És még mindig kéne tanulni vizsgára.... T-T

Melina~

 

 

   
 

 


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND