# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

New~

Kis friss

2014.09.12. 16:57, Melina
Címkék: Classic NES


Üdv!

Volt némi időm, így írtam is kicsit. A mostani a "Classic NES és a többiek..." menübe került. Egy újabb írás játékról, a kiválaszott pedig nem más, mint a [Drac's Night Out]. Igen, tudom nem túl népszerű, ráadásul nagyon ritka, de... a NES gyűjteményembe valahogyan megvolt. o.o

Egyelőre ennyi <3

Melina~

Bejelentés

2014.08.21. 23:45, Melina
Mert sajnos eljött ez a nap is


Jelentem, dolgozó ember lettem. Így valószínű, hogy sajnos még annyi friss sem lesz mint eddig :\ Azért fogok próbálkozni, meg harcolni egy kis szabadidőért, de... nem hiszem, hogy bárkit is meghatok. xD

Kitartást nekem ><Melina~

80!

2014.08.14. 20:04, Melina
Ezt is elértem
A játékos listámra felkerült a 80. játék!
Ami név szerint: Lunar Legend. (RPG - GBA)
 
Nemrég játszottam ki és most jutottam el odáig, hogy felírjam. Aztán meglepetten vettem észre, hogy már ennyi játékkal összehozott a Sors. Jó, persze biztosan volt több is, de vagy nem emlékszem rájuk, vagy nem tudom miért nincsenek felírva. Passz. Jó, most jöhetne az a rész, hogy akkor miért csak ennyi van az oldalon, de... biztosan lesz még, nyugalom. Csak nem tudom mikor. Jelenleg eléggé lusta vagyok, bevallom őszintén, jövőhéttől pedig munkába is állok, szóval annyi a sok szabadidőmnek. Sajnos. De amit meg kell tenni... Viszont! Végig egy cél fog a szemem előtt lebegni, mégpedig: A fizetésemből feltubózhatom a gépem és több játék fog menni rajta! *-* Csak sikerüljön...
 
A játékról pedig... Szerintem érdemes vele egy próbát tenni. Nem mondható nehéznek, a karakterek szerethetőek, a történet pedig tud okozni pár kellemes és kellemetlen meglepetést. Pár pillanatkép, csak hogy hogyan is kell elképzelni:
 
   
 
 
Azt nem tudom megígérni, hogy hamarosan lesz friss, de... soha nem tudni.
 
Melina~

Történelmi pillanat

2014.07.20. 18:56, Melina
Na jó, azért annyira nem nagy szám
 
De ehhez már külön frisst kell kiírnom, de tényleg. Végre, nemtom mennyi idő után, ismét megíródott egy [Trauma Center - Under the Knife 2] rész! Vagy minek nevezzem. Úgy kb a játék felénél járok és egy ideje szépen megálltam vele, de most ismét írtam. Ez persze nem garantálja azt, hogy majd szépen ismét belejövök és írom tovább lendületesen, de egyelőre érzem magamban az erőt, aztán majd meglátjuk.
Szóval a [4.4.4 Story 4-4 Hope Hospital] megtekinthető végre operációval, mindennel együtt.
 
 
Melina~

Sok idő után

2014.07.16. 09:45, Melina
 
Nincs nagy változatosság, mert [Castlevania - Order of Ecclesia] frisst fogtok kapni inkább. Megíródott a történet a következő helyekre: [Monastery] [Wygol Village] [Ecclesia] [Giant's Dwelling] [Oblivion Ridge] [Mystery Manor]. Meg kell jegyezni, hogy az Ecclesia menüben még nincs teljesen kész, onnan még hiányzik egy rész, de egyébként a történet időrendben az Albussal való harcig van meg. (Mert igen, időrendben írtam, nem helyek szerint.)
Felkerült még a [Kiegészítők] menüpont is, természetesen ehhez a játékhoz. Érdekes mert... miközben írtam a menüt, akkor esett le, hogy néhány gyűrű a tarot Nagy Arkánumának lapjairól van elnevezve. Pedig már évek óta játszok vele, nem tudom miért csak most jövök rá erre... Érdekes.
 
 
De! Hogy megtörtjem a nagy Castlevania friss sorozatot, most írtam egy kis [Silent Hill]-t is! Természetesen ez egy másik oldaon található meg. Aloldal vagy nem tudom. VDvel együtt kezelem azt az oldalt. Lényegtelen. Oda [Érdekességek] menüt írtam. Mivel nem akartam az első meg második résznek külön menüt, így egyben vannak, bajuk nem lesz. Persze mindkét résztől elérhető. Azon gondolkodtam még, hogy mad felteszem a harmadik részt is. A háttérben folynak a munkálatok, de annyira nincs még kész minden, hogy még várok vele. Ha majd legalább egy kis tartalom lesz... akkor kirakom. Egyelőre csak üres menük meg képek és felsorolások vannak. Szóval hajrá nekem. 
 
 
Melina~
 

 

   
 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!