# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Julius üzenetei
 
Csak úgy, mint az Aria of Sorrowban, itt is kapsz üzeneteket, csak Arikado helyett most Julius lesz az, aki megosztja veled az ismereteit. A legtöbb tipp amit kapsz, az kikövetkeztethető, de azért a biztonság kedvéért a játék hagy neked üzeneteket róla. Julius rendes, pont ahogyan Arikado volt. A tippeket Yoko árulja el neked ha a boltjában beszélsz vele.
 
 
 
There is a room in which time has stopped. Something may happen if you use magic to affect the flow of time.
 
~ Silenced Ruins bejárat
 
A silenced Ruins bejáratában van egy ágyú aminek a feladata átlőni a teremben lévő oszlopot, hogy átjuthass a másik oldalra az ajtóhoz. Azomban mikor Soma belép a terembe, megfagy az idő és az oszlop nem dől le. Ehhez kell neked Zephyr lelkéd használnod. Ha a lélek használatba kerül, az idő megy tovább és az oszlop ledől az útból.
 
 
________________________________________________
 
 
There are some switches that only respond to hammers. Unfortunately, Julius doesn't know why they were made.
 
~ Subterrenean Hell, kalapács típusú fegyverek
 
A Subterrenean Hell részen van egy terem amiben megtalálható pár kapcsoló a falon és egy nagy mérleghinta szerűség. Az egyik felén egy nagy golyóval. A te feladatod, hogy a másik oldalát leüsd, így a golyó a levegőbe emelkedik és bekapcsolja a kapcsolókat. Ilyenkor valamilyen itemet fogsz kapni. Potion, Hight Potion vagy Super Potion. Viszont a hinta csak meghatározott fegyverekre reagál. Kalapács típúsúakra. Morgenstern, Mjollnjr, Mace, pl.
 
 
________________________________________________
 
 
You can get through tight spaces if you could switch places with a small object. With your abilities, Soma, there may be a way to do that.
 
~ Puppet Master lelke
 
A kastélyban több helyen lehet látni egy falat kis réssel. Soma nem fér át a kis résen, maximum ha denevér alakban van, de a játék elején ez még nem elérhető a számára. Helyette ott van Puppet Master lelke. Ha ezt a leket használja Soma, akkor maga elé dob egy bábút, majd helyet cserél vele. Ár kell dobnia a bábút a szűk résen, majd miután helyet cserélt vele, már át is került a másik oldalra.
 
 
________________________________________________
 
 
There appear to be monsters that can slip in and out of mirrors. I wonder what you would be able to do if you were to dominate their souls...
 
~ Paranoia lelke
 
A kastélyban elvétve vannak nagy tükrök. Paranoia lelke lehetővé tesz Soma számára, hogy beléphessen ezekbe a tükrökbe. Bent találhat különféle hasznos dolgokat. Másik fontos szerepe ennek a léleknek... Paranoia lelke szükséges ahhoz, hogy Soma Aguni ellen hacolhasson.
 
 
________________________________________________
 
 
There are rooms with panels that can be moved around like a picture puzzle. There are also controls for sliding the panels to make a picture. I think some rooms can't be entered unless the puzzles are solved.
 
~ Demon Guest House kirakó szoba
 
A Demon Guest House egyik része egy nagy kirakósjáték. Neked a megfelelő szobában össze kall raknod ezt a kirakót, hogy tovább tudj haladni. Persze ezzel a módszerrel más szobákat is elérhetsz, amikben különböző tárgyakat találni. A térkép mindig jelezni fogja, hogy melyik szobában jártál már és melyik maradt ki, így könnyű navigálni a kirakósban.
 
 
________________________________________________
 
 
There are walls that only react to certain kinds of spells. Since you have the power of dominance, you should try various spells on them. Watch the walls closely. You should be able to see what needs to be done.

~ Demon Guest House (Ukoback, Skeleton, Axe Armor, Killer Clown), Dark Chapel (Skeleton)
 
Vannak falak, amiken ellenségek képei láthatóak. Ezek a falak eltűnnek, ha a rajta lévő ellenség lelkével támadja meg őket Soma.
 
 
 
 

 

   
 

 


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND