Julius üzenetei
 
Csak úgy, mint az Aria of Sorrowban, itt is kapsz üzeneteket, csak most Arikado helyett most Julius lesz az, aki megosztja veled az ismereteit. A legtöbb tipp amit kapsz, az kikövetkeztethető, de azért a biztonság kedvéért a játék hagy neked üzeneteket róla. Julius rendes, pont ahogyan Arikado volt. A tippeket Yoko árulja el neked ha a boltjában beszélsz vele.
 
 
 
There is a room in which time has stopped. Something may happen if you use magic to affect the flow of time.
 
-- Silenced Ruins bejárat
 
A silenced Ruins bejáratában van egy ágyú aminek a feladata átlőni a teremben lévő oszlopot, hogy átjuthass a másik oldalra az ajtóhoz. Azomban mikor Soma belép a terembe, megfagy az idő és az oszlop nem dől le. Ehhez kell neked Zephyr lelkéd használnod. Ha a lélek használatba kerül, az idő megy tovább és az oszlop ledől az útból.
 
 
________________________________________________
 
 
There are some switches that only respond to hammers. Unfortunately, Julius doesn't know why they were made.
 
~ Subterrenean Hell, kalapács típusú fegyverek
 
A Subterrenean Hell részen van egy terem amiben megtalálható pár kapcsoló a falon és egy nagy mérleghinta szerűség. Az egyik felén egy nagy golyóval. A te feladatod, hogy a másik oldalát leüsd, így a golyó a levegőbe emelkedik és bekapcsolja a kapcsolókat. Ilyenkor valamilyen itemet fogsz kapni. Potion, Hight Potion vagy Super Potion. Viszont a hinta csak meghatározott fegyverekre reagál. Kalapács típúsúakra. Morgenstern, Mjollnjr, Mace, pl.
 
 
________________________________________________
 
 
You can get through tight spaces if you could switch places with a small object. With your abilities, Soma, there may be a way to do that.
 
~ Puppet Master lelke
 
A kastélyban több helyen lehet látni egy falat kis réssel. Soma nem fér át a kis résen, maximum ha denevér alakban van, de a játék elején ez még nem elérhető a számára. Helyette ott van Puppet Master lelke. Ha ezt a leket használja Soma, akkor maga elé dob egy bábút, majd helyet cserél vele. Ár kell dobnia a bábút a szűk résen, majd miután helyet cserélt vele, már át is került a másik oldalra.
 
 
________________________________________________
 
 
There appear to be monsters that can slip in and out of mirrors. I wonder what you would be able to do if you were to dominate their souls...
 
~ Paranoia lelke
 
A kastélyban elvétve vannak nagy tükrök. Paranoia lelke lehetővé tesz Soma számára, hogy beléphessen ezekbe a tükrökbe. Bent találhat különféle hasznos dolgokat. Másik fontos szerepe ennek a léleknek... Paranoia lelke szükséges ahhoz, hogy Soma Aguni ellen hacolhasson.
 
 
________________________________________________
 
 
There are rooms with panels that can be moved around like a picture puzzle. There are also controls for sliding the panels to make a picture. I think some rooms can't be entered unless the puzzles are solved.
 
~ Demon Guest House kirakó szoba
 
A Demon Guest House egyik része egy nagy kirakósjáték. Neked a megfelelő szobában össze kall raknod ezt a kirakót, hogy tovább tudj haladni. Persze ezzel a módszerrel más szobákat is elérhetsz, amikben különböző tárgyakat találni. A térkép mindig jelezni fogja, hogy melyik szobában jártál már és melyik maradt ki, így könnyű navigálni a kirakósban.
 
 
________________________________________________
 
 
There are walls that only react to certain kinds of spells. Since you have the power of dominance, you should try various spells on them. Watch the walls closely. You should be able to see what needs to be done.

~ Demon Guest House (Ukoback, Skeleton, Axe Armor, Killer Clown), Dark Chapel (Skeleton)
 
Vannak falak, amiken ellenségek képei láthatóak. Ezek a falak eltűnnek, ha a rajta lévő ellenség lelkével támadja meg őket Soma.
 
 
 
 

 

 

 

 

 
     
   

 


Tudod, milyennek látnak téged mások? Elárulja Aszcendensed!    *****    AZ EGYETLEN MÛKÖDÕ MAGYAR DEMI LOVATO FORRÁSOD - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL A DEMIVEL TÖRTÉNT HÍREKRÕL - DEMI LOVATO    *****    Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (: