++ Main    ++ Games    ++ Site    ++ Plus | Violet Dawn |  

 

Magic Seal

 

Minden Boss ajtónál megjelenik egy minta, pecsét. Ahogyan halad a játék, egyre összetettebb mintákkal fogsz találkozni. Mikor az ajtóhoz érsz, akkor csak meg kell figyelned, hogy melyik mintát kell majd felrajzolnod. Az érdekes rész a Boss harc után fog történni. Ha legyőzted az ellenséget, akkor nem mehetsz csak úgy tovább, megjelenik a Magic Seal és neked be kell rajzolnod a harc elején megadott mintát (stylus használatával, vagy ha emulátoron játszol, akkor egérrel). Ha elrontod, vagy túl lassan teszed meg, akkor a pecsét megtörik és tovább kell harcolnod az adott Boss szörnnyel amíg ismét felajánlja a játék. A legutolsó csata a kivétel, ott nincs ilyesmi. Megjegyzés, ezeket a Magic Seal mintákat meg kell először találnod a kastélyban mielőtt használni tudnád őket. Az elsőt megkapod Yokotól. A menüből akármikor kiválaszthatod a mintákat és megmutatja őket a játék, lerajzolja és neked is lehetőséged van gyakorolni őket.
Hogy őszinte legyek, ez a Magic Seal rendszer nem lett a kedvencem. A minták és a felrajzolásuk a következőek (sorban haladva):

 

 

 

 

 

 

 

[vissza]

 

 

 

 

 

 
     
   

 


A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!