++ Main    ++ Games    ++ Site    ++ Plus | Violet Dawn |  

 

Magic Seal

 

Minden Boss ajtónál megjelenik egy minta, pecsét. Ahogyan halad a játék, egyre összetettebb mintákkal fogsz találkozni. Mikor az ajtóhoz érsz, akkor csak meg kell figyelned, hogy melyik mintát kell majd felrajzolnod. Az érdekes rész a Boss harc után fog történni. Ha legyőzted az ellenséget, akkor nem mehetsz csak úgy tovább, megjelenik a Magic Seal és neked be kell rajzolnod a harc elején megadott mintát (stylus használatával, vagy ha emulátoron játszol, akkor egérrel). Ha elrontod, vagy túl lassan teszed meg, akkor a pecsét megtörik és tovább kell harcolnod az adott Boss szörnnyel amíg ismét felajánlja a játék. A legutolsó csata a kivétel, ott nincs ilyesmi. Megjegyzés, ezeket a Magic Seal mintákat meg kell először találnod a kastélyban mielőtt használni tudnád őket. Az elsőt megkapod Yokotól. A menüből akármikor kiválaszthatod a mintákat és megmutatja őket a játék, lerajzolja és neked is lehetőséged van gyakorolni őket.
Hogy őszinte legyek, ez a Magic Seal rendszer nem lett a kedvencem. A minták és a felrajzolásuk a következőek (sorban haladva):

 

 

 

 

 

 

 

[vissza]

 

 

 

 

 

 
     

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok