Menük

 

 

 Az alap menü  ||  A feljebb látható menücsík akkor jelenik meg, ha Startot nyomsz. Fesztiválokon és események közben nem fog megjelenni. Több menüpontot tartalmaz, a nevüket pedig jobb oldalon írja ki a játék. A képernyő jobb oldalán is van egy kis csíkod, ezt folyton látható a játékmenet alatt. Ez az általános dolgokat mutatja. Kiírja milyen évszak van, jelen esetben WI azaz Winter, azaz tél, mellette az látható, hogy az adott évszak hányadik napjában vagyunk. Alatta látható, hogy éppen délelőtt vagy délután van és hány óra. Jelen esetben 9:20. A kis kép jobb oldalt azt mutatja milyen idő van, mellette pedig az éppen felszerelt eszközt, szerszámot.

 


 

Almenük:

1) Diary
2) Rucksack
3) World Map
4) Farm Map
5) Earnings
6) Memo
7) Tutorial

 


 

 

Diary  ||  Diary, vagyis mentés. Két helyed van menteni. Mentés közben beállíthatsz különböző dolgokat a játékkal kapcsolatban. A Button részen a gombokat, a Clock részen azt, hogy mutassa-e az időt. Mondjuk azt nem értem, hogy miért akarná elrejteni az ember... A Face meg a Name részeken pedig azt, hogy ha beszélsz valakivel, akkor az arcát és a nevét mutassa-e. De ha a menüpontra viszed a kurzort, akkor úgyis kiírja lent, hogy mit lehet ott állítani.

 


 

 

Rucksack  ||  Itt láthatod, hogy mi van a hátizsákodban. A játék külön részre szedni az eszközöket és a tárgyakat. Ha valamire ráviszed a kurzort, akkor lent kiír infót az adott dologról. Igazából ennyi lenne. A Tools részen ha valamit a legfelső kockába raksz, akkor azt fogja Claire használni automatikusan mikor az eszköz gombot nyomod. Jelen esetben a kalapács. Ha az Item menüben lévő ugyan ilyen kockába raksz valamit, akkor azt Claire a feje fölött fogja tartani ha kilépsz a menüből. Azaz előszedte és a kezében van jelenleg.

 


 

 

World Map  ||  Térkép a városról és pár környezó dologról. Mikor a kurzort egy adott helyre viszed, akkor kiír róla dolgokat. A térképen azt is láthatod, hogy te éppen hol vagy, vagy a kutyád és a kosarad merre van. Hasznos dolog. Egy kis csíkon még kiírja az általános adatokat, évszak, nap, időjárás, idő. Ahogy változnak az évszakok, úgy változik a térkép is. Igazából amint megtanultad mi merre van a városban, kissé értelmét veszti ez a dolog.

 


 

 

Farm Map  ||  Megnézheted a farmot. Hasznos ez a térkép is, láthatod mit hova vetettél, ha esetleg annyira dolgoztál, hogy elfelejtetted azt is. Megnézheted merre vannak az állataid és milyen összeszedhető dolgok vannak a farm területén. Példának okáért, a jelenlegi képen látszik, hogy még nem szedtem össze a tyúkoktól a tojásokat. Hmhm. Igazából erre jó ez, gyorsan végignézni a farmot, így nincs szükség arra, hogy Claire felkerekedjen és fusson 10 kört a farm körül.

 

 


 

 

 

Farm Property & Lists  ||  Az Earnings rész több kicsi menüt foglal magába. Találhatsz egy lapot ami a farmodról általánosságban szól. Láthatod rajta, hogy hány csirkéd, mennyi tápod, stb van, a kutyád és lovad mennyire szeret, na meg a férjed. ;) A Power Berryk száma amiket eddig összeszedtél és a gyűrűk amiket után csak esemény pontokat kapsz, de jól mutatnak ott felül. A listák többféle dolgot sorolnak fel. Az összes állatodról van lista. Pl külön csirkékhez, tehenekhez, stb. Feltünteti azt is, ha valamenyik állatod versenyt nyert. Ilyenkor egy kis korona jelenik meg mellette. A szivecskék még mindig azt jelzik, hogy az állat mennyire szeret. Oldalt kiírja, hogy melyik állat milyen idős és mikor került hozzád, egészséges-e.

 

 

 

Balance Sheet  ||  Bevételek és kiadások részletesen lebontva. Láthatod, hogy az adott évben, évszakban hogyan alakult a bevételed és a kiadásod, ezen kívül pedig lebontja neked az adott évszak napjaira is. Eléggé részletes dolog. igazából hasznos tud lenni, így láthatja az ember hogyan alakul a farm élete pénzügyi szempontból.

 

 

Tool Level List  ||  Itt láthatóak az eszközeid és az, hogy melyik milyen szinten van, milyen fejlesztések lehetségesek. Az eszköz mellett feltünteti, hogy milyen updaten ment már keresztül, a csík végén pedig jelzi, hogy fejleszthető-e az adott eszköz. A megmagasabb ércek fejlesztés az a Mithril, azaz a kék szint.

 


 

 

 

Farm Degree & Number Shipped  ||  A Farm Degree részen megtekintheted az eddig összeszedett pontjaidat. Az állattartásból, főzésből, horgászatból, termesztésből, stb. Amit csak lehet csinálni a játékban. Az emberek után esemény pontokat kapsz. A Numer Shipped részen pedig az eladott dolgok számát nézheted meg. Miből mennyit adtál el a játék során.

 

 

 

Fishing & Other  ||  A Fishing részen megnézheted, hogy milyen halakat fogtál ki, mennyit egy-egy fajból és mekkora volt a legnagyobb hal. Hát, ha szereted figyelemmel kísérni a horgászatot ilyen szinten, akkor.. megteheted. Az Other részen van... minden más amit eddig nem láttunk. Mini játék eredmények, eddig megszerzett legnagyobb bevétel és a legtöbb kiadás pl.

 

[vissza]

 

 

 

 

 

 
     
   

 


Tudod, milyennek látnak téged mások? Elárulja Aszcendensed!    *****    AZ EGYETLEN MÛKÖDÕ MAGYAR DEMI LOVATO FORRÁSOD - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL A DEMIVEL TÖRTÉNT HÍREKRÕL - DEMI LOVATO    *****    Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (: