++ Main    ++ Games    ++ Site    ++ Plus | Violet Dawn |  

 

Menük

 

 

 Az alap menü  ||  A feljebb látható menücsík akkor jelenik meg, ha Startot nyomsz. Fesztiválokon és események közben nem fog megjelenni. Több menüpontot tartalmaz, a nevüket pedig jobb oldalon írja ki a játék. A képernyő jobb oldalán is van egy kis csíkod, ezt folyton látható a játékmenet alatt. Ez az általános dolgokat mutatja. Kiírja milyen évszak van, jelen esetben WI azaz Winter, azaz tél, mellette az látható, hogy az adott évszak hányadik napjában vagyunk. Alatta látható, hogy éppen délelőtt vagy délután van és hány óra. Jelen esetben 9:20. A kis kép jobb oldalt azt mutatja milyen idő van, mellette pedig az éppen felszerelt eszközt, szerszámot.

 


 

Almenük:

1) Diary
2) Rucksack
3) World Map
4) Farm Map
5) Earnings
6) Memo
7) Tutorial

 


 

 

Diary  ||  Diary, vagyis mentés. Két helyed van menteni. Mentés közben beállíthatsz különböző dolgokat a játékkal kapcsolatban. A Button részen a gombokat, a Clock részen azt, hogy mutassa-e az időt. Mondjuk azt nem értem, hogy miért akarná elrejteni az ember... A Face meg a Name részeken pedig azt, hogy ha beszélsz valakivel, akkor az arcát és a nevét mutassa-e. De ha a menüpontra viszed a kurzort, akkor úgyis kiírja lent, hogy mit lehet ott állítani.

 


 

 

Rucksack  ||  Itt láthatod, hogy mi van a hátizsákodban. A játék külön részre szedni az eszközöket és a tárgyakat. Ha valamire ráviszed a kurzort, akkor lent kiír infót az adott dologról. Igazából ennyi lenne. A Tools részen ha valamit a legfelső kockába raksz, akkor azt fogja Claire használni automatikusan mikor az eszköz gombot nyomod. Jelen esetben a kalapács. Ha az Item menüben lévő ugyan ilyen kockába raksz valamit, akkor azt Claire a feje fölött fogja tartani ha kilépsz a menüből. Azaz előszedte és a kezében van jelenleg.

 


 

 

World Map  ||  Térkép a városról és pár környezó dologról. Mikor a kurzort egy adott helyre viszed, akkor kiír róla dolgokat. A térképen azt is láthatod, hogy te éppen hol vagy, vagy a kutyád és a kosarad merre van. Hasznos dolog. Egy kis csíkon még kiírja az általános adatokat, évszak, nap, időjárás, idő. Ahogy változnak az évszakok, úgy változik a térkép is. Igazából amint megtanultad mi merre van a városban, kissé értelmét veszti ez a dolog.

 


 

 

Farm Map  ||  Megnézheted a farmot. Hasznos ez a térkép is, láthatod mit hova vetettél, ha esetleg annyira dolgoztál, hogy elfelejtetted azt is. Megnézheted merre vannak az állataid és milyen összeszedhető dolgok vannak a farm területén. Példának okáért, a jelenlegi képen látszik, hogy még nem szedtem össze a tyúkoktól a tojásokat. Hmhm. Igazából erre jó ez, gyorsan végignézni a farmot, így nincs szükség arra, hogy Claire felkerekedjen és fusson 10 kört a farm körül.

 

 


 

 

 

Farm Property & Lists  ||  Az Earnings rész több kicsi menüt foglal magába. Találhatsz egy lapot ami a farmodról általánosságban szól. Láthatod rajta, hogy hány csirkéd, mennyi tápod, stb van, a kutyád és lovad mennyire szeret, na meg a férjed. ;) A Power Berryk száma amiket eddig összeszedtél és a gyűrűk amiket után csak esemény pontokat kapsz, de jól mutatnak ott felül. A listák többféle dolgot sorolnak fel. Az összes állatodról van lista. Pl külön csirkékhez, tehenekhez, stb. Feltünteti azt is, ha valamenyik állatod versenyt nyert. Ilyenkor egy kis korona jelenik meg mellette. A szivecskék még mindig azt jelzik, hogy az állat mennyire szeret. Oldalt kiírja, hogy melyik állat milyen idős és mikor került hozzád, egészséges-e.

 

 

 

Balance Sheet  ||  Bevételek és kiadások részletesen lebontva. Láthatod, hogy az adott évben, évszakban hogyan alakult a bevételed és a kiadásod, ezen kívül pedig lebontja neked az adott évszak napjaira is. Eléggé részletes dolog. igazából hasznos tud lenni, így láthatja az ember hogyan alakul a farm élete pénzügyi szempontból.

 

 

Tool Level List  ||  Itt láthatóak az eszközeid és az, hogy melyik milyen szinten van, milyen fejlesztések lehetségesek. Az eszköz mellett feltünteti, hogy milyen updaten ment már keresztül, a csík végén pedig jelzi, hogy fejleszthető-e az adott eszköz. A megmagasabb ércek fejlesztés az a Mithril, azaz a kék szint.

 


 

 

 

Farm Degree & Number Shipped  ||  A Farm Degree részen megtekintheted az eddig összeszedett pontjaidat. Az állattartásból, főzésből, horgászatból, termesztésből, stb. Amit csak lehet csinálni a játékban. Az emberek után esemény pontokat kapsz. A Numer Shipped részen pedig az eladott dolgok számát nézheted meg. Miből mennyit adtál el a játék során.

 

 

 

Fishing & Other  ||  A Fishing részen megnézheted, hogy milyen halakat fogtál ki, mennyit egy-egy fajból és mekkora volt a legnagyobb hal. Hát, ha szereted figyelemmel kísérni a horgászatot ilyen szinten, akkor.. megteheted. Az Other részen van... minden más amit eddig nem láttunk. Mini játék eredmények, eddig megszerzett legnagyobb bevétel és a legtöbb kiadás pl.

 

[vissza]

 

 

 

 

 

 
     

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok