++ Main    ++ Games    ++ Site    ++ Plus | Violet Dawn |  

 

Yoko boltja

 

A Lost Villageben nem csak Hammer, de Yoko boltja is megtalálható a férfiéval szemben. Yoko igazából nem árul semmit, ő az összegyűjtött lelkekből és fegyverekből készít neked új fegyvereket. Rengeteg hasznos és erős fegyvert szedhetsz így tőle össze, csak előtte meg kell szerezned az alapanyagot. Vannak olyan fegyverek amik boss lelkeket követelnek, amiket nem tudsz ismét felszedni.
Yoko ezen kívül lehetőséged ad neked arra, hogy elengedj lelkeket. Bár... szerintem nincs túl sok értelme ennek a funkciónak, mert miért akarná az ember elengedni a lelkeket, mikor pont azért szenved, hogy összeszedje őket? Lényegtelen, van ilyen funkció. Nem kapsz az elengedett lelkek után semmit, egyszerűen csak elengeded őket.

 

Dainslef Ascalon
Draghignazzo
 
Ascalon Balmung
Gergoth
 
Axe Battle Axe
Axe Armor
 
Battle Axe Bhuj
Manticore
 
Trident Brionac
Decarabia
 
Milician's Sword vagy
Ice Brand vagy
Laevatain
Burtgang
Iron Golem
 
Brass Knuckles Cestus
Zombie
 
Final Sword Claimh Solais
Alastor
 
Short Sword Cutlass
Axe Armor
 
Durandal Dainslef
Lilith
 
Golden Axe Death's Scythe
Death
 
Great Sword Durandal
Valkyrie
 
Claymore Falchion
Warg
 
Balmung Final Sword
Final Guard
 
Long Sword Fragarach
Great Armor
 
Whip Sword Garian Sword
Quetzalcoatl
 
Brionac Geiborg
Slogra
 
Great Axe Golden Axe
Final Guard
 
Bhuj Great Axe
Great Axe Armor
 
Falchion Great Sword
Great Armor
 
Longinus Gungner
Bugbear
 
Partizan Halberd
Axe Armor
 
Fragarach Hrunting
Mollusca
 
Joyeuse Ice Brand
Frozen Shade
 
Hrunting vagy
Mystletaint
Joyeuse
Killer Clown
 
Mach Punch Kaiser Knuckles
Werewolf
 
Burtgang Kaladbolg
Arc Demon
 
Blunt Sword Katana
Bomber Armor
 
Katana Kotetsu
Mini Devil
 
Osafune Kunitsuna
Malachi
 
Joyeuse Laevatain
Ukoback
 
Halberd Lance
Valkyrie
 
Geiborg Longinus
Erinys
 
Cutlass Long Sword
Corpseweed
 
Whip Knuckle Mach Punch
Hell Boar
 
Kotetsu Masamune
Devil
 
Joyeuse Milician's Sword
Catoblepas
 
Morgenstern Mjollnjr
Bugbear
 
Mace Morgenstern
Needles
 
Yasutsuna Muramasa
Malacoda
 
Fragarach Mystletain
Treant
 
Garian Sword Nebula
Malacoda
 
Masamune Osafune
Barbariccia
 
Spear Partizan
Armor Knight
 
Lance Trident
Mini Devil
 
Kaladbolg Valmanway
Abaddon
 
Cestus Whip Knuckles
Slaughterer
 
Small Sword vagy
Main Gauche vagy
Estoc
Whip Sword
White Dragon
 
Kunitsuna Yasutsuna
Gaibon

 

[vissza]

 

 

 

 

 

 
     

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok