++ Main    ++ Games    ++ Site    ++ Plus | Violet Dawn |  

 

Végek

 

"Good" End
~ Mikor menekülsz a láb nélküli lány elől, egyesen kimész a házból

Miután megtörtént az utolsó mentés, menekülj ki a házból. Ne csinálj semmi mást, csak menekülj. Ha Viola kijutott, menj lefelé, kövesd az utat. A rózsákat most már el tudod pusztítani a kis üvegben lévő szerrel amit a házban szereztél. Tedd meg, szabaddá válik az út.

Ahogy haladsz az úton, megjelenik mögötted Ellen. Megpróbál elkapni, de hirtelen felbukkan Viola apja aki megmenti a lányt azzal, hogy fejbelövi kétszer Ellent. A boszorkány meghal, Viola pedig hazamegy az apjával.

Fontos, hogy a Good macskakörömben van. Ezzel akar utalni arra, hogy lehet, hogy jónak látja a játékos, mégsem az. Hiszen ekkor nincs ismeretében annak, hogy Ellen van Viola testében, így hiheti azt, hogy megmenekül Viola a játék végén.

 

True End
~ Mikor menekülsz a láb nélküli lány elől, felveszed Ellen kését és azzal hagyod el a házat

Miután megtörtént az utolsó mentés, menekülj, csak úgy, mint a "Good" Ending esetében. Azomban a kijáratnál ne menj ki, haladj tovább balra, majd a kis folyosón fel. Be az ajtón és a jobb felső sarokban lévő szekrényben megtalálhatod Ellen kését. Szedd össze. Ha ez megvan, akkor fuss tovább és hagyd el a házat. Menj a hatalmas rózsabokorhoz ami elállja az utad és öntsd rá a szert amit a házban találtál. Amint szabad az út, menj tovább.

Ellen fog felbukkanni a lány mögött. De Viola nem lepődik meg, itt derül ki az igazság. Ami az, hogy Ellen van valójában Viola testében, Viola pedig Ellen testében. Azaz végig a boszorkányt irányította a játékos a játék alatt, Viola pedig azért üldözte, hogy visszaszerezze tőle a testét. Plot twist.

Kifejtés: Ellen és Viola a játék előzményében barátok voltak. Ellen szörnyű állapotban volt a betegsége miatt amire nem volt gyógyszer. Levágta a saját lábait, majd kivájta a szemeit. Ezek után megkérte Violát, hogy hadd cserélhessenek testet csak egyetlen napra. Viola nagyon sajnálta a lányt, így belement a cserébe. Viszont miután megtörtént a csere, Viola érzékelve az Ellen testét sújtó betegséget és a megcsonkítás okozta kínokat, üvölteni kezdett a fájdalomtól. Ellen nem bírta elviselni a saját üvöltését, így gyógyszert adott a lánynak, amiről azt mondta, hogy megszűnteti a fájdalmat. Viola pedig elfogyasztotta. A szer azomban nem segített rajta, lemarta a torkát, ezzel lehetetlenné téve számára a beszédet. Ellen pedig pont ezt akarta. Így nem hallhatta többé a lány üvöltését. Ezek után Ellen Viola testében elhagyta a házat, Violát pedig magára hagyta. A lány viszont Ellen testében képes volt használni annak varázserejét, így megpróbálta csapdába ejteni Ellent, hogy visszaszerezhesse tőle a testét. Ez viszont nem sikerült.

Ellen felfedi magát Viola testében és a késsel amit szerzett arconszúrja a lányt. Megerősíti, hogy nem akarja és nem is fogja neki visszaadni a testet, hiszen Viola volt az, aki nekiadta. Hamarosan viszont felbukkan Viola apja, Ellen pedig ijdetséget színlelve mögé menekül. Viola felismeri az apját és próbálná kimondani, hogy "apa", de mivel beszédképtelen jóformán, így csak értelmetlen beszédfoszlányok hallhatóak tőle. Az apja nem tudja mi történt a két lány között, így ellenségek véli az Ellen testében lévő Violát és megöli. Ezek után elindul hazafelé Ellennel, aki még nevet egy kicsit, majd követi az "apját".

 

Secret End
~ Egyész játék alatt nem érintkezel a fekete macskával

Ha egyszer sem érintkezel a macskával a játék alatt, akkor Ellen szobája előtt nem holtan fogod találni, hanem élve. A macska neve a dialógus közben megváltozik Demonra. A macska egy démon akivel Ellen egyszer szövetséget kötött, hogy boszorkány válhasson belőle. A Démon-macska végül felfedi a lányt azzal, hogy a nevén szólítja, így mindenkinek világossá válhat, hogy Viola testében Ellen van. De erre erősít rá az Ellen szobájában lévő napló is. Ez a napló teljesen más bejegyzést tartalmaz ebben a végben. Leírja, hogy kivájta a lány a szemeit és megcsonkította magát, azt, hogy Viola megbízott benne és belement a cserébe, ír a folyadékról is amivel végül leégette a lány torkát.

A napló elolvasása után felbukkan Viola Ellen megcsonkított testében és üldözni kezdi a lányt, csak úgy, mint az előző végekben. Innentől ugyan úgy megszerezhető a "Good" vagy a True end is. A Secret Ending végül is a másik két ending előtt érhető el, a játékmeneten van a hangsúly, hogy a játékos ne érintkezzen a macskával.

 

____ End
~ Miután betöltötted a játékot, nem mozdulsz, nem csinálsz semmi egy óráig
~ Ahhoz, hogy ez a vég bekövetkezzen, végig aktívnak kell lennie az ablaknak, nem kattinthatsz át másra

Várakozz egy teljes órát mozdulatlanul. A rózsák ezek után eltűnnek az útból, mert a boszokány ereje eltűnt. Ami végül is logikusnak tűnik, hiszen a Secret Endingben a macska-démon elmondja, hogy ha a boszorkány meghal, akkor az ereje is eltűnik vele együtt. Viola Ellen testében, megcsonkítva, nem élhetet sokáig.

 

 

[vissza]

 

 

 

 

 

 
     
   

 


A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!