# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Végek

 

"Good" End
~ Mikor menekülsz a láb nélküli lány elől, egyesen kimész a házból

Miután megtörtént az utolsó mentés, menekülj ki a házból. Ne csinálj semmi mást, csak menekülj. Ha Viola kijutott, menj lefelé, kövesd az utat. A rózsákat most már el tudod pusztítani a kis üvegben lévő szerrel amit a házban szereztél. Tedd meg, szabaddá válik az út.

Ahogy haladsz az úton, megjelenik mögötted Ellen. Megpróbál elkapni, de hirtelen felbukkan Viola apja aki megmenti a lányt azzal, hogy fejbelövi kétszer Ellent. A boszorkány meghal, Viola pedig hazamegy az apjával.

Fontos, hogy a Good macskakörömben van. Ezzel akar utalni arra, hogy lehet, hogy jónak látja a játékos, mégsem az. Hiszen ekkor nincs ismeretében annak, hogy Ellen van Viola testében, így hiheti azt, hogy megmenekül Viola a játék végén.

 

True End
~ Mikor menekülsz a láb nélküli lány elől, felveszed Ellen kését és azzal hagyod el a házat

Miután megtörtént az utolsó mentés, menekülj, csak úgy, mint a "Good" Ending esetében. Azomban a kijáratnál ne menj ki, haladj tovább balra, majd a kis folyosón fel. Be az ajtón és a jobb felső sarokban lévő szekrényben megtalálhatod Ellen kését. Szedd össze. Ha ez megvan, akkor fuss tovább és hagyd el a házat. Menj a hatalmas rózsabokorhoz ami elállja az utad és öntsd rá a szert amit a házban találtál. Amint szabad az út, menj tovább.

Ellen fog felbukkanni a lány mögött. De Viola nem lepődik meg, itt derül ki az igazság. Ami az, hogy Ellen van valójában Viola testében, Viola pedig Ellen testében. Azaz végig a boszorkányt irányította a játékos a játék alatt, Viola pedig azért üldözte, hogy visszaszerezze tőle a testét. Plot twist.

Kifejtés: Ellen és Viola a játék előzményében barátok voltak. Ellen szörnyű állapotban volt a betegsége miatt amire nem volt gyógyszer. Levágta a saját lábait, majd kivájta a szemeit. Ezek után megkérte Violát, hogy hadd cserélhessenek testet csak egyetlen napra. Viola nagyon sajnálta a lányt, így belement a cserébe. Viszont miután megtörtént a csere, Viola érzékelve az Ellen testét sújtó betegséget és a megcsonkítás okozta kínokat, üvölteni kezdett a fájdalomtól. Ellen nem bírta elviselni a saját üvöltését, így gyógyszert adott a lánynak, amiről azt mondta, hogy megszűnteti a fájdalmat. Viola pedig elfogyasztotta. A szer azomban nem segített rajta, lemarta a torkát, ezzel lehetetlenné téve számára a beszédet. Ellen pedig pont ezt akarta. Így nem hallhatta többé a lány üvöltését. Ezek után Ellen Viola testében elhagyta a házat, Violát pedig magára hagyta. A lány viszont Ellen testében képes volt használni annak varázserejét, így megpróbálta csapdába ejteni Ellent, hogy visszaszerezhesse tőle a testét. Ez viszont nem sikerült.

Ellen felfedi magát Viola testében és a késsel amit szerzett arconszúrja a lányt. Megerősíti, hogy nem akarja és nem is fogja neki visszaadni a testet, hiszen Viola volt az, aki nekiadta. Hamarosan viszont felbukkan Viola apja, Ellen pedig ijdetséget színlelve mögé menekül. Viola felismeri az apját és próbálná kimondani, hogy "apa", de mivel beszédképtelen jóformán, így csak értelmetlen beszédfoszlányok hallhatóak tőle. Az apja nem tudja mi történt a két lány között, így ellenségek véli az Ellen testében lévő Violát és megöli. Ezek után elindul hazafelé Ellennel, aki még nevet egy kicsit, majd követi az "apját".

 

Secret End
~ Egyész játék alatt nem érintkezel a fekete macskával

Ha egyszer sem érintkezel a macskával a játék alatt, akkor Ellen szobája előtt nem holtan fogod találni, hanem élve. A macska neve a dialógus közben megváltozik Demonra. A macska egy démon akivel Ellen egyszer szövetséget kötött, hogy boszorkány válhasson belőle. A Démon-macska végül felfedi a lányt azzal, hogy a nevén szólítja, így mindenkinek világossá válhat, hogy Viola testében Ellen van. De erre erősít rá az Ellen szobájában lévő napló is. Ez a napló teljesen más bejegyzést tartalmaz ebben a végben. Leírja, hogy kivájta a lány a szemeit és megcsonkította magát, azt, hogy Viola megbízott benne és belement a cserébe, ír a folyadékról is amivel végül leégette a lány torkát.

A napló elolvasása után felbukkan Viola Ellen megcsonkított testében és üldözni kezdi a lányt, csak úgy, mint az előző végekben. Innentől ugyan úgy megszerezhető a "Good" vagy a True end is. A Secret Ending végül is a másik két ending előtt érhető el, a játékmeneten van a hangsúly, hogy a játékos ne érintkezzen a macskával.

 

____ End
~ Miután betöltötted a játékot, nem mozdulsz, nem csinálsz semmi egy óráig
~ Ahhoz, hogy ez a vég bekövetkezzen, végig aktívnak kell lennie az ablaknak, nem kattinthatsz át másra

Várakozz egy teljes órát mozdulatlanul. A rózsák ezek után eltűnnek az útból, mert a boszokány ereje eltűnt. Ami végül is logikusnak tűnik, hiszen a Secret Endingben a macska-démon elmondja, hogy ha a boszorkány meghal, akkor az ereje is eltűnik vele együtt. Viola Ellen testében, megcsonkítva, nem élhetet sokáig.

 

 

[vissza]

 

 

 

   


 


A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók