++ Main    ++ Games    ++ Site    ++ Plus | Violet Dawn |  

 

Kombó rendszer

 

Az előző Mother játékokhoz képest ez a részt egy újdonsággal állt elő. Ez pedig a ritmus, harc ritmusra.

Mikor harcba kerülsz egy ellenséggel, akkor nem mindig ugyan azt a harci témát hallhatod a háttérben. Ezeknek a témáknak az ütemére kell neked támadáskor nyomogatni a támadás gombot, hogy kombókat tudj csinálni. Azaz többszörösen sebezz egy támadás alatt. Ha sikerül jól ütemre nyomni a gombot, akkor több kombót is ki lehet hozni, a legtöbb a 16-os. A játék többféle zenét is használ, így változatossá is teszi a harcokat ezáltal.

Ennek a rendszernek a magyarázatat a játékos a 2. fejezetben kapja meg mikor Dustert megállítja egy hangya és elmagyarázza ezt az egészet. Ettől függetlenül ha ügyes az ember, akkor már az első fejezetben is tudja használni. Az ütem jobban hallható ha az ellenséget elaltatja a játékos. Ekkor a háttérzene eltűnik és csak az ütemet, az ellenség "szívverését" lehet hallani ami nagyon is megkönnyíti az ember dolgát.

Persze ki lehet játszani a játékot a kombók használata nélkül is, ez csak egy kicsit könnyebbé teszi a harcokat, vagy éppen szórakoztatóbbá. A Battle Memoryban akármikor lehet harcolni a már ismert ellenségekkel, és ezzel együtt lehet gyakorolni ezeket a dallamokat, ütemeket. Többször is olvastam, hogy az emulátor használók körében eléggé nehézkes ez a kombó dolog, leginkább maga az emuláció és a sebességek miatt. Szóval ha valaki ilyen módon játsza a játékot, akkor adódhatnak nehézségei a kombózással még akkor is ha úgy hallja, hogy egyébként mindent jól csinált és ütemre nyomta a gombot.

 

[vissza]

 

 

 

 

 

 
 

   

 


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints