# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Menü

 

 

 


Az alap menü

A Start megnyomásával megjelenik egy kis menü a képernyő tetején. Itt kis ikonokat látni, ezek jelzik az almenüket. Az ikonok melett a birtokolt pénzösszeg, majd a menüsáv végén az adott almanü neve ami ki van választva.

A Select lenyomásával lent jön fel egy tájékoztató arról, hogy kinek mennyi pontja van.

 

Almenük

Goods  |  Equip  |  PSI  |  Status  |  Sleep

 


1) Goods

 

A karakterek ikonjaira állva megnézhető, hogy milyen tárgyak vannak az adott karakternél. Minden karakter csak egy meghatározott számú itemet tarthat magánál, persze cserélgethetik. A felszerelt tárgyakat a játék egy E betűvel jelzi az item neve előtt. Lent kaphatunk egy képet és egy leírást az adott tárgyról amin a kurzor áll. Ha egyik karakternél sincs már hely, akkor a csapat több tárgyat nem képes felvenni, logikusan. Minden itt található tárgy eldobható vagy leadható az item fickónál.

A kulcs részen találhatóak a történet szempontjából fontosabb itemek. Térképek, út közben összeszedett történetet előre lendítő dolgok, Duster fegyverei, stb. Ezeket a tárgyakat nem tudod eldobni, bár igazából ha lehetne sem lenne tanácsos. Autómatikusan használatba lépnek mikor a történet úgy kívánja.

A karakterek illetve a kulcs között az R és L gombokkal mozoghatunk.

 


2) Equip

Fent látható, hogy éppen melyik karakter felszerelését nézed. Középpen bal oldalon a jelenlegi értéket, jobb oldalon pedig a jelenlegi felszerelését. Lent a kiválasztott felszerelésről látni egy képet és egy leírást. Ahogy jobb oldalon változtatod a felszerelést, úgy változnak ennek hatására bal oldalon az értékek. Ha rámész a kurzorral egy itemre, akkor fent az ikonoknál jelezni fogja a játék, hogy kinek szerelhető még fel ez az item. Azt is jelzi, hogy a karakternek, akinek felszerelhető még, a pontjai tekintetében előnyös az a felszerelés vagy nem. Jelen esetben Duster Scorpio Braceletje még felszerelhető lenne Lucasnak és Kumatorának is, Lucasnak előnyös lenne, jelzi ezt az "Up" felirat, így Kumatorának csökkentené a pontjait, jelzi ezt a "Down" felirat. Az E pedig Dusternél jelzi, hogy neki eleve fel van szerelve ez az item. Boneynál nem látunk semmit, mert ő nem képes felszerelni ezt az itemet.

A karakterek között az R és L gombokkal lehet léppkedni.

 


3) PSI

Fent kiválaszthatjuk a karaktert akinek a PSI képességeit akarjuk megnézni. Duster és Boney nem rendelkeznek ezzel az erővel, így nekik nem fog semmit mutatni ez a menü. Normál színnel jelennek meg azok a képességek amik a menüből is alkalmazhatóak. Ezek leginkább gyógyító jellegű képességek. Szürkével vannak jelölve azok, amiket csak a harcban tud használni a karakter. A képesség neve mellett látható az is, hogy az adott PSI technika mennyi PPt igényel. Lent pedig egy leírás a kiválasztott képességről.

A karakterek között az R és L gombokkal lehet léppkedni.

 


4) Status / Secret Memo

 

A Status menüben a játék megmutatja minden karakter milyen pontokkal és felszereléssel rendelkezik. Ezen kívül láthatjuk a szintet és azt, hogy mennyi EXPt birtokol, illetve mennyi kell még a szintlépéshez. A csapat pénzösszege és a HP / PP pontok mellett pedig a kiválasztott karakter különleges ereje is fel van tüntetve, jelen esetben Lucasnál a PSI.

Ha ebben a menüben megnyomjuk az A gombot, akkor kilistázza a játék a karakter technikáit. Lucas és Kumatora esetében a PSI technikákat amikre képesek, habár ezeket a PSI menüben is megnézhetjük. Viszont itt a PSI képességekkel nem rendelkező karakterekről is kapunk információt, mint például Duster tolvaj eszközei, vagy Boney szaglása.

A karakterek között az R és L gombokkal lehet léppkedni.

 

 

Ez a titkos menü akkor érhető el, mikor belépsz a státusz menübe. Egyszerre kell megnyomnod a menüt és a R és L gombokat, magyarul mindhármat egyszerre. Ekkor felbukkan ez a menü. Itt leírásokat találhatsz mindenféle dologról amivel a játékban már találkozhattál. Fent pedig jezni, hogy mennyi ideje játszasz.

 

 


5) Sleep

Szünet. Ha nem lenne mentési pont a közelben, neked pedig mindenképpen le kellene raknod, de nem akarod, hogy az állasod elvesszen.

 

[vissza]

 

 

   
 

 


too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!