Menü

 

 

 


Az alap menü

A Start megnyomásával megjelenik egy kis menü a képernyő tetején. Itt kis ikonokat látni, ezek jelzik az almenüket. Az ikonok melett a birtokolt pénzösszeg, majd a menüsáv végén az adott almanü neve ami ki van választva.

A Select lenyomásával lent jön fel egy tájékoztató arról, hogy kinek mennyi pontja van.

 

Almenük

Goods  |  Equip  |  PSI  |  Status  |  Sleep

 


1) Goods

 

A karakterek ikonjaira állva megnézhető, hogy milyen tárgyak vannak az adott karakternél. Minden karakter csak egy meghatározott számú itemet tarthat magánál, persze cserélgethetik. A felszerelt tárgyakat a játék egy E betűvel jelzi az item neve előtt. Lent kaphatunk egy képet és egy leírást az adott tárgyról amin a kurzor áll. Ha egyik karakternél sincs már hely, akkor a csapat több tárgyat nem képes felvenni, logikusan. Minden itt található tárgy eldobható vagy leadható az item fickónál.

A kulcs részen találhatóak a történet szempontjából fontosabb itemek. Térképek, út közben összeszedett történetet előre lendítő dolgok, Duster fegyverei, stb. Ezeket a tárgyakat nem tudod eldobni, bár igazából ha lehetne sem lenne tanácsos. Autómatikusan használatba lépnek mikor a történet úgy kívánja.

A karakterek illetve a kulcs között az R és L gombokkal mozoghatunk.

 


2) Equip

Fent látható, hogy éppen melyik karakter felszerelését nézed. Középpen bal oldalon a jelenlegi értéket, jobb oldalon pedig a jelenlegi felszerelését. Lent a kiválasztott felszerelésről látni egy képet és egy leírást. Ahogy jobb oldalon változtatod a felszerelést, úgy változnak ennek hatására bal oldalon az értékek. Ha rámész a kurzorral egy itemre, akkor fent az ikonoknál jelezni fogja a játék, hogy kinek szerelhető még fel ez az item. Azt is jelzi, hogy a karakternek, akinek felszerelhető még, a pontjai tekintetében előnyös az a felszerelés vagy nem. Jelen esetben Duster Scorpio Braceletje még felszerelhető lenne Lucasnak és Kumatorának is, Lucasnak előnyös lenne, jelzi ezt az "Up" felirat, így Kumatorának csökkentené a pontjait, jelzi ezt a "Down" felirat. Az E pedig Dusternél jelzi, hogy neki eleve fel van szerelve ez az item. Boneynál nem látunk semmit, mert ő nem képes felszerelni ezt az itemet.

A karakterek között az R és L gombokkal lehet léppkedni.

 


3) PSI

Fent kiválaszthatjuk a karaktert akinek a PSI képességeit akarjuk megnézni. Duster és Boney nem rendelkeznek ezzel az erővel, így nekik nem fog semmit mutatni ez a menü. Normál színnel jelennek meg azok a képességek amik a menüből is alkalmazhatóak. Ezek leginkább gyógyító jellegű képességek. Szürkével vannak jelölve azok, amiket csak a harcban tud használni a karakter. A képesség neve mellett látható az is, hogy az adott PSI technika mennyi PPt igényel. Lent pedig egy leírás a kiválasztott képességről.

A karakterek között az R és L gombokkal lehet léppkedni.

 


4) Status / Secret Memo

 

A Status menüben a játék megmutatja minden karakter milyen pontokkal és felszereléssel rendelkezik. Ezen kívül láthatjuk a szintet és azt, hogy mennyi EXPt birtokol, illetve mennyi kell még a szintlépéshez. A csapat pénzösszege és a HP / PP pontok mellett pedig a kiválasztott karakter különleges ereje is fel van tüntetve, jelen esetben Lucasnál a PSI.

Ha ebben a menüben megnyomjuk az A gombot, akkor kilistázza a játék a karakter technikáit. Lucas és Kumatora esetében a PSI technikákat amikre képesek, habár ezeket a PSI menüben is megnézhetjük. Viszont itt a PSI képességekkel nem rendelkező karakterekről is kapunk információt, mint például Duster tolvaj eszközei, vagy Boney szaglása.

A karakterek között az R és L gombokkal lehet léppkedni.

 

 

Ez a titkos menü akkor érhető el, mikor belépsz a státusz menübe. Egyszerre kell megnyomnod a menüt és a R és L gombokat, magyarul mindhármat egyszerre. Ekkor felbukkan ez a menü. Itt leírásokat találhatsz mindenféle dologról amivel a játékban már találkozhattál. Fent pedig jezni, hogy mennyi ideje játszasz.

 

 


5) Sleep

Szünet. Ha nem lenne mentési pont a közelben, neked pedig mindenképpen le kellene raknod, de nem akarod, hogy az állasod elvesszen.

 

[vissza]

 

 

   
 

 


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg