# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Menü

 

 

 


Az alap menü

A Start megnyomásával megjelenik egy kis menü a képernyő tetején. Itt kis ikonokat látni, ezek jelzik az almenüket. Az ikonok melett a birtokolt pénzösszeg, majd a menüsáv végén az adott almanü neve ami ki van választva.

A Select lenyomásával lent jön fel egy tájékoztató arról, hogy kinek mennyi pontja van.

 

Almenük

Goods  |  Equip  |  PSI  |  Status  |  Sleep

 


1) Goods

 

A karakterek ikonjaira állva megnézhető, hogy milyen tárgyak vannak az adott karakternél. Minden karakter csak egy meghatározott számú itemet tarthat magánál, persze cserélgethetik. A felszerelt tárgyakat a játék egy E betűvel jelzi az item neve előtt. Lent kaphatunk egy képet és egy leírást az adott tárgyról amin a kurzor áll. Ha egyik karakternél sincs már hely, akkor a csapat több tárgyat nem képes felvenni, logikusan. Minden itt található tárgy eldobható vagy leadható az item fickónál.

A kulcs részen találhatóak a történet szempontjából fontosabb itemek. Térképek, út közben összeszedett történetet előre lendítő dolgok, Duster fegyverei, stb. Ezeket a tárgyakat nem tudod eldobni, bár igazából ha lehetne sem lenne tanácsos. Autómatikusan használatba lépnek mikor a történet úgy kívánja.

A karakterek illetve a kulcs között az R és L gombokkal mozoghatunk.

 


2) Equip

Fent látható, hogy éppen melyik karakter felszerelését nézed. Középpen bal oldalon a jelenlegi értéket, jobb oldalon pedig a jelenlegi felszerelését. Lent a kiválasztott felszerelésről látni egy képet és egy leírást. Ahogy jobb oldalon változtatod a felszerelést, úgy változnak ennek hatására bal oldalon az értékek. Ha rámész a kurzorral egy itemre, akkor fent az ikonoknál jelezni fogja a játék, hogy kinek szerelhető még fel ez az item. Azt is jelzi, hogy a karakternek, akinek felszerelhető még, a pontjai tekintetében előnyös az a felszerelés vagy nem. Jelen esetben Duster Scorpio Braceletje még felszerelhető lenne Lucasnak és Kumatorának is, Lucasnak előnyös lenne, jelzi ezt az "Up" felirat, így Kumatorának csökkentené a pontjait, jelzi ezt a "Down" felirat. Az E pedig Dusternél jelzi, hogy neki eleve fel van szerelve ez az item. Boneynál nem látunk semmit, mert ő nem képes felszerelni ezt az itemet.

A karakterek között az R és L gombokkal lehet léppkedni.

 


3) PSI

Fent kiválaszthatjuk a karaktert akinek a PSI képességeit akarjuk megnézni. Duster és Boney nem rendelkeznek ezzel az erővel, így nekik nem fog semmit mutatni ez a menü. Normál színnel jelennek meg azok a képességek amik a menüből is alkalmazhatóak. Ezek leginkább gyógyító jellegű képességek. Szürkével vannak jelölve azok, amiket csak a harcban tud használni a karakter. A képesség neve mellett látható az is, hogy az adott PSI technika mennyi PPt igényel. Lent pedig egy leírás a kiválasztott képességről.

A karakterek között az R és L gombokkal lehet léppkedni.

 


4) Status / Secret Memo

 

A Status menüben a játék megmutatja minden karakter milyen pontokkal és felszereléssel rendelkezik. Ezen kívül láthatjuk a szintet és azt, hogy mennyi EXPt birtokol, illetve mennyi kell még a szintlépéshez. A csapat pénzösszege és a HP / PP pontok mellett pedig a kiválasztott karakter különleges ereje is fel van tüntetve, jelen esetben Lucasnál a PSI.

Ha ebben a menüben megnyomjuk az A gombot, akkor kilistázza a játék a karakter technikáit. Lucas és Kumatora esetében a PSI technikákat amikre képesek, habár ezeket a PSI menüben is megnézhetjük. Viszont itt a PSI képességekkel nem rendelkező karakterekről is kapunk információt, mint például Duster tolvaj eszközei, vagy Boney szaglása.

A karakterek között az R és L gombokkal lehet léppkedni.

 

 

Ez a titkos menü akkor érhető el, mikor belépsz a státusz menübe. Egyszerre kell megnyomnod a menüt és a R és L gombokat, magyarul mindhármat egyszerre. Ekkor felbukkan ez a menü. Itt leírásokat találhatsz mindenféle dologról amivel a játékban már találkozhattál. Fent pedig jezni, hogy mennyi ideje játszasz.

 

 


5) Sleep

Szünet. Ha nem lenne mentési pont a közelben, neked pedig mindenképpen le kellene raknod, de nem akarod, hogy az állasod elvesszen.

 

[vissza]

 

 

   

 


Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!