Your Sanctuary helyek

 

Ezeket a helyeket kell megtalálnia Nessnek, hogy aztán elnyelje az erejüket és ezzel olyan erőre tegyen szert, amivel szembenézhet Giygassal. Mindegyik helyen használnia kell a Buzz Buzztól kapott Sound Stonet, hogy összegyűjtse a hely dallamát. Csak Ness képes erre, a többi karakter nem. Mikor eljut egy ilyen helyre és elnyeli az erőt, összegyűjti a dallamot, egy emlékkép villan be neki a múltjából. Ha pedig megvan az összes dallam, megnyílik az út Magicant csodálatos világába ami csak Ness fejében létezik és az csak övé egyedül. Itt kell szembenéznie ezután a legnagyobb gonosszal aki a szívében él. Ha képes legyőzni a szíve sötétségét, elnyeri a hatalmas erőt.

Mindegyik Your Sanctuary helyet egy boss őriz akivel meg kell küzdenie a csapatnak. Ezek a helyek mindig visszatöltik a karakterek pontjait és meggyógyítják őket ha odamennek. Az itt összeszedett dallamokat a Sound Stonenal akármikor meg lehet hallgatni. Az utolsó dallam megszerzése után viszont a Sound Stone eltűnik.

 

Giant Step
Hol: Onett környéke, a vándor előadók viskója mögötti dungeon végén
Boss: Titanic Ant
Csapat: Ness egyedül

 

Lilliput Steps
Hol: A Happy Happy Villageből nyíló egyik barlang végén
Boss: Mondo Mole
Csapat: Ness, Paula

 

Milky Well
Hol: A Saturn Valleyből nyíló egyik barlang végén
Boss: Trillionage Spout
Csapat: Ness, Paula, Jeff

 

Rainy Circle
Hol: Winters, a Stonhenge felől nyíló barlang
Boss: Shrooom!
Csapat: Először Jeff találja meg egyedül, de Nessékkel később vissza kell menni, Ness, Paula, Jeff

 

Magnet Hill
Hol: Egy elkerített udvarban, a csatornákon keresztül megközelíthető
Boss: Plague Rat of Doom
Csapat: Ness, Paula, Jeff, Poo

 

Pink Cloud
Hol: Dalaamban, a nyuszikkal eltorlaszolt dungeon után
Boss: Thunder and Storm
Csapat: Ness, Paula, Jeff, Poo

 

Lumine Hall
Hol: Deep Darkness Tenda Villageből nyíló dungeon
Boss: Electro Specter
Csapat: Ness, Paula, Jeff, Poo

 

Fire Spring
Hol: Az Lost Underworld nyíló egyik barlang végén
Boss: Carbon Dog, később Diamond Dog
Csapat: Ness, Paula, Jeff, Poo

 

[vissza]

 

 

   
 

 


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg