# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Your Sanctuary helyek

 

Ezeket a helyeket kell megtalálnia Nessnek, hogy aztán elnyelje az erejüket és ezzel olyan erőre tegyen szert, amivel szembenézhet Giygassal. Mindegyik helyen használnia kell a Buzz Buzztól kapott Sound Stonet, hogy összegyűjtse a hely dallamát. Csak Ness képes erre, a többi karakter nem. Mikor eljut egy ilyen helyre és elnyeli az erőt, összegyűjti a dallamot, egy emlékkép villan be neki a múltjából. Ha pedig megvan az összes dallam, megnyílik az út Magicant csodálatos világába ami csak Ness fejében létezik és az csak övé egyedül. Itt kell szembenéznie ezután a legnagyobb gonosszal aki a szívében él. Ha képes legyőzni a szíve sötétségét, elnyeri a hatalmas erőt.

Mindegyik Your Sanctuary helyet egy boss őriz akivel meg kell küzdenie a csapatnak. Ezek a helyek mindig visszatöltik a karakterek pontjait és meggyógyítják őket ha odamennek. Az itt összeszedett dallamokat a Sound Stonenal akármikor meg lehet hallgatni. Az utolsó dallam megszerzése után viszont a Sound Stone eltűnik.

 

Giant Step
Hol: Onett környéke, a vándor előadók viskója mögötti dungeon végén
Boss: Titanic Ant
Csapat: Ness egyedül

 

Lilliput Steps
Hol: A Happy Happy Villageből nyíló egyik barlang végén
Boss: Mondo Mole
Csapat: Ness, Paula

 

Milky Well
Hol: A Saturn Valleyből nyíló egyik barlang végén
Boss: Trillionage Spout
Csapat: Ness, Paula, Jeff

 

Rainy Circle
Hol: Winters, a Stonhenge felől nyíló barlang
Boss: Shrooom!
Csapat: Először Jeff találja meg egyedül, de Nessékkel később vissza kell menni, Ness, Paula, Jeff

 

Magnet Hill
Hol: Egy elkerített udvarban, a csatornákon keresztül megközelíthető
Boss: Plague Rat of Doom
Csapat: Ness, Paula, Jeff, Poo

 

Pink Cloud
Hol: Dalaamban, a nyuszikkal eltorlaszolt dungeon után
Boss: Thunder and Storm
Csapat: Ness, Paula, Jeff, Poo

 

Lumine Hall
Hol: Deep Darkness Tenda Villageből nyíló dungeon
Boss: Electro Specter
Csapat: Ness, Paula, Jeff, Poo

 

Fire Spring
Hol: Az Lost Underworld nyíló egyik barlang végén
Boss: Carbon Dog, később Diamond Dog
Csapat: Ness, Paula, Jeff, Poo

 

[vissza]

 

 

   
 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!