# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Állapotváltozások

 

A játékban eléggé sokféle és érdekes állapotváltozás bukkan fel. Sok a már az átlagos RPG játékokból ismert, de vannak egyediek, sőt, olyan is, ami csak egy bizonyos karakterre hat. Ezek az állapotok inkább a hétköznapi életből vett rosszullétek, betegségek, persze van egy-két kivétel, mondjuk a Mashroomized vagy a Diamond. Kicsit színesebbé és nem utolsó sorban nehezebbé teszik a játékot.

 

× Cold
Ez annyit jelent, hogy a karakter megfázott. Időnként levesz kb 4 HPt attól aki megfertőződött. A harcok alatt tüsszentéssel sebez.
Megszűnteti: Cold Remedy, PSI Healing ɑ vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Mashroomized
Begombásodik a karakter. Mikor ilyen állapotban van valaki, akkor nől egy gomba a fején. Ezért aztán időnként nem éppen úgy reagál a karakter az iránygombokra ahogy kellene és össze-vissza megy. Kellemetlen, bosszantó, lassítja a haladást és bajba is keverhet ez az állapot. A harcokra is kihat, lehetnek üres körei miatta a karakternek.
Megszűnteti: Gyógyítók és a gomba gyűjtő lány. Ők megveszik a fejedről a gombát, szóval még pénzt is keresel vele.

× Homesick
Ez az állapot csak Nessre van hatással. Ilyenkor honvágya lesz és a harcban kihagy pár kört emiatt, mert az otthonára gondol. Állítólag a kiscsibék megszűntetik ezt az állapotot, de nem.
Megszűnteti: Beszélj anyuval, vagy telefonon, vagy személyesen

× Sunstroke
Csak a sivatagokban lehet elkapni, napszúrás. Ha a karakterek túl sok időt töltenek a napon, akkor bizony napszúrást kapnak ami miatt harc közben is sérülnek és sebez a térképen is. Ennek leginkább Paula vagy Jeff (szegény srác Wintersből jött, nézzétek el neki) vagy Poo válik az áldozatává, ahogyan megfigyeltem. A Nesst annyira sűrűn nem szokta érni, bár van sapkája, szóval logikus a dolog.
Megszűnteti: Wet Towel, PSI Healing ɑ és magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Diamondized
Ha a karaktered ebbe az állapotba kerül, akkor semmit nem képes csinálni a harcok alatt. Mindenképpen gyógyítani kell, mert ha minden karaktered ilyen állapotba kerül, akkor ott vége a dalnak.
Megszűnteti: PSI Healing γ vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Secret Herb

× Possesed
Ekkor a Tiny Lil Ghost kezdi követni a karaktert, egy... pici szellem. A harcok alatt miatta megdermedhetnek a karakterek, vagy minimális sebzést okozhat nekik. A térképen is követi a csapatot a pici szellem. Annyi nem veszélyes, inkább bosszantó.
Megszűnteti: Gyógyítók vagy olyan támadás, ami az egész csapatot sebzi

× Nausea
Minden körben sérül a karakter aki ezzel az állapotváltozással küzd. Lényegében olyan, mint a méreg
Megszűnteti: PSI Healing β vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Sleep
Alvás. A karakter bealszik és nem lesz képes semmit csinálni.
Megszűnteti: Pár kör után vagy a harc végén magától elmúlik, Healing ɑ vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Feeling Strange
Ilyenkor a karakter néha megtámadhatja a csapattagokat. Vonatkozik ez nem csak a normál, de a PSI támadásokra is.
Megszűnteti: A harc végével megszűnik, PSI Healing β vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Paralyzed
Megbénítja a karaktert, nem képes mozogni. Ettől függetlenül PSIt képes használni.
Megszűnteti: PSI Healing γ vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Secret Herb

× Can't Concentrate
Ilyenkor a karakter nem képes koncentrálni, azaz nem képes PSI támadásokra, vagy bármire ami PPbe kerül. Persze ez azokra a karakterekre nem hat, akik nem rendelkeznek PP pontokkal.
Megszűnteti: A harc végeztével autómatikusan megszűnik, pár kör után a harcban megszűnik

× Poisoned
A régi, jól ismert megmérgezett állapot. A harcokban és a térképen mozogva is sebez egyaránt.
Megszűnteti: PSI Healing β vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb, Vial of Serum

× Cry
A karakterek sírni kezdenek, emiatt pedig sokszor elvétik a támadást. A PSIra ez nincs hatással, csak a normál támadásokra.
Megszűnteti: A harc végén megszűnik, PSI Healing β vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Unconscious
KO, a karakteredet kiütötték, nem tud tenni semmit, nincs magánál. Ezt jelezve, a menü is pirossá válik. Érdekes, mikor egy karaktered így kidől, akkor ha beszélgetsz más NPC karakterekkel, ők más dialógusokat adhatnak, jelezve, hogy a kiütött karakter nincs a csapatban.
Megszűnteti: A kórházakban ki lehet kérni a kiütött karaktert, PSI Healing γ vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Secret Herb

 

[vissza]

 

 

   
 

 


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND