# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Állapotváltozások

 

A játékban eléggé sokféle és érdekes állapotváltozás bukkan fel. Sok a már az átlagos RPG játékokból ismert, de vannak egyediek, sőt, olyan is, ami csak egy bizonyos karakterre hat. Ezek az állapotok inkább a hétköznapi életből vett rosszullétek, betegségek, persze van egy-két kivétel, mondjuk a Mashroomized vagy a Diamond. Kicsit színesebbé és nem utolsó sorban nehezebbé teszik a játékot.

 

× Cold
Ez annyit jelent, hogy a karakter megfázott. Időnként levesz kb 4 HPt attól aki megfertőződött. A harcok alatt tüsszentéssel sebez.
Megszűnteti: Cold Remedy, PSI Healing ɑ vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Mashroomized
Begombásodik a karakter. Mikor ilyen állapotban van valaki, akkor nől egy gomba a fején. Ezért aztán időnként nem éppen úgy reagál a karakter az iránygombokra ahogy kellene és össze-vissza megy. Kellemetlen, bosszantó, lassítja a haladást és bajba is keverhet ez az állapot. A harcokra is kihat, lehetnek üres körei miatta a karakternek.
Megszűnteti: Gyógyítók és a gomba gyűjtő lány. Ők megveszik a fejedről a gombát, szóval még pénzt is keresel vele.

× Homesick
Ez az állapot csak Nessre van hatással. Ilyenkor honvágya lesz és a harcban kihagy pár kört emiatt, mert az otthonára gondol. Állítólag a kiscsibék megszűntetik ezt az állapotot, de nem.
Megszűnteti: Beszélj anyuval, vagy telefonon, vagy személyesen

× Sunstroke
Csak a sivatagokban lehet elkapni, napszúrás. Ha a karakterek túl sok időt töltenek a napon, akkor bizony napszúrást kapnak ami miatt harc közben is sérülnek és sebez a térképen is. Ennek leginkább Paula vagy Jeff (szegény srác Wintersből jött, nézzétek el neki) vagy Poo válik az áldozatává, ahogyan megfigyeltem. A Nesst annyira sűrűn nem szokta érni, bár van sapkája, szóval logikus a dolog.
Megszűnteti: Wet Towel, PSI Healing ɑ és magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Diamondized
Ha a karaktered ebbe az állapotba kerül, akkor semmit nem képes csinálni a harcok alatt. Mindenképpen gyógyítani kell, mert ha minden karaktered ilyen állapotba kerül, akkor ott vége a dalnak.
Megszűnteti: PSI Healing γ vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Secret Herb

× Possesed
Ekkor a Tiny Lil Ghost kezdi követni a karaktert, egy... pici szellem. A harcok alatt miatta megdermedhetnek a karakterek, vagy minimális sebzést okozhat nekik. A térképen is követi a csapatot a pici szellem. Annyi nem veszélyes, inkább bosszantó.
Megszűnteti: Gyógyítók vagy olyan támadás, ami az egész csapatot sebzi

× Nausea
Minden körben sérül a karakter aki ezzel az állapotváltozással küzd. Lényegében olyan, mint a méreg
Megszűnteti: PSI Healing β vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Sleep
Alvás. A karakter bealszik és nem lesz képes semmit csinálni.
Megszűnteti: Pár kör után vagy a harc végén magától elmúlik, Healing ɑ vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Feeling Strange
Ilyenkor a karakter néha megtámadhatja a csapattagokat. Vonatkozik ez nem csak a normál, de a PSI támadásokra is.
Megszűnteti: A harc végével megszűnik, PSI Healing β vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Paralyzed
Megbénítja a karaktert, nem képes mozogni. Ettől függetlenül PSIt képes használni.
Megszűnteti: PSI Healing γ vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Secret Herb

× Can't Concentrate
Ilyenkor a karakter nem képes koncentrálni, azaz nem képes PSI támadásokra, vagy bármire ami PPbe kerül. Persze ez azokra a karakterekre nem hat, akik nem rendelkeznek PP pontokkal.
Megszűnteti: A harc végeztével autómatikusan megszűnik, pár kör után a harcban megszűnik

× Poisoned
A régi, jól ismert megmérgezett állapot. A harcokban és a térképen mozogva is sebez egyaránt.
Megszűnteti: PSI Healing β vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb, Vial of Serum

× Cry
A karakterek sírni kezdenek, emiatt pedig sokszor elvétik a támadást. A PSIra ez nincs hatással, csak a normál támadásokra.
Megszűnteti: A harc végén megszűnik, PSI Healing β vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Refreshing Herb, Secret Herb

× Unconscious
KO, a karakteredet kiütötték, nem tud tenni semmit, nincs magánál. Ezt jelezve, a menü is pirossá válik. Érdekes, mikor egy karaktered így kidől, akkor ha beszélgetsz más NPC karakterekkel, ők más dialógusokat adhatnak, jelezve, hogy a kiütött karakter nincs a csapatban.
Megszűnteti: A kórházakban ki lehet kérni a kiütött karaktert, PSI Healing γ vagy magasabb, Cup of Lifenoodles, Horn of Life, Secret Herb

 

[vissza]

 

 

   
 

 


too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!