Boss

 

Mindegyik boss leírás a végigjátszásból származik tartalombeli változtatás nélkül. Egy-két mondattal kibővítettem itt-ott a leírásokat, de egyébként tényleg csak összegyűjtöttem őket külön.

 

 

[Starman Junior]

 

HP: 200
EXP: 16
Hol: Onett

Igazából ebben a harcban Buzz Buzz lesz az, aki a legtöbbet levehet tőle, ezen kívül pajzsot is von a fiúkra, hogy ne essen senkinek bántódása. Csak üsd, vagy gyógyíts ha kell, ha a 2. szinten vagy, akkor Ness már ismeri a Lifeup α képességet. A harcban Picky is próbál segíteni, Pokey viszont ugyan úgy hasznavehetetlen.

 

[Frank [1] & Frankystein [2]]

 

 

HP: [1] 63 [2] 91
EXP: [1] 50 [2] 76
Hol: Onett árkád

[1] Azon kívül, hogy ütöd, nem sokat tudsz tenni, olyan sok lehetőséged egyelőre nincs, meg persze bízol erősem a "Saaamash!" kritikus ütésekben. Ő késekkel támad ami olyan 19-21 pontot vesz le, plusz képes gyengíteni Nesst. De ha sikerült is legyőzni, még ne bízd el magad, segítségül hívja a... "Frankystein Mark II" nevű... robot micsodát.

[2] Nem olyan nehéz feladat a legyőzése ha van elég gyógyító itemed, elég sokat vesztegeti a köreit, majdnem minden másodikat, ami egy plusz támadást jelent neked.

 

[Titanic Ant]

 


HP: 235
EXP: 685
Hol: Giant Step

Titanic Ant és egy ellenség, aki mellesleg képes még több ellenséget hívni ha gondolja. Eléggé erős, azt kell, hogy mondjam, nem lesz egy egyszerű művelet, első körben ajánlom a PSI Rockint, mert ez minden ellenségre hatással van, így a kíséretről levan a gond és szépen sebzi is ezt a dögöt. Ha tudsz, akkor adj be neki annyi PSI Rockint amennyit lehet, közben igény szerint mehet a gyógyítás, ha a PP elfogyna, akkor pedig marad a fegyver, de két PSI Rockin után már nem kell sokat ütni.

 

[Captain Strong]

 

HP: 140
EXP: 492
Hol: Onett rendőrség
 
 
A rendőröket nem nehéz legyőzni, de ekkor előlép a kapitány is, Captain Strong na, ő már erősebb ellenfél lesz. Bár ha PSI Rockint használsz, akkor két támadás és vége, szóval ajánlatos azzal támadni, a rendőröknek a sima támadás is elég.
 
 

[Everdred]

 

HP: 182
EXP: 986
Hol: Twoson vásártér
 
A harc alatt lopkodni is fog tőled, szóval mondanám, hogy vigyázz, csak sajnos úgysem tudsz mit csinálni ellene, szóval... inkább csak bízz abban, hogy nem fog. Azt viszont nem mondanám, hogy erős ellenfél, csak adj bele mindent és használd az összes képességed ami van.
 
 

[Mr. Carpainter]

 

HP: 262
EXP: 1412
Hol: Happy Happy Village
 
Az épület belsejében aztán megtalálod ezt a bizonyos Mr. Carpaintert, harc következik egy erőteljes villámcsapás után, na, ezért kellett az a Franklin Badge, legyen felszerelve! Hát, mit mondhatnék? Két PSI Rockin β után beadja a kulcsot.
 
 

[Mondo Mole]

 

HP: 498
EXP: 5791
Hol: Lilliput Steps

Mondo Mole... Eléggé vérszomjasnak néz ki... Teddy Beart jó ötlet vinni magaddal, mert a támadásai nem éppen gyengék, Leginkább Ness PSI Rockin képessége szed le tőle, Paula PSI támadásai annyira nem sebzik. Legyen elég PP és szerezd be azt a Teddy Beart, akkor nem lesz probléma.

 

[Boogey Tent]

 

HP: 579
EXP: 5500
Hol: Threed
 
Boogey Tent az ellenfél, mindeki használj a legerősebb PSI képességét, Jeff meg a Big Bottle Rocketet, mert ezzel két pillanat alatt ki lehet ütni, egyébként pedig legyen nálad gyógyító item, mert nem keveset szed le egy támadással, főleg, hogy Paula és Jeff még nincsenek olyan szinten, mint Ness, legalábbis... nálam nem voltak.
 
 

[Mini Barf]

 

HP: 616
EXP: 7521
Hol: Threed barlang

A járat végén egy kis zöld miafene, ami tulajdonképpen rózsaszín és Mini Barf a neve... megtámad, ez olyan... midboss féle. Mini Barf képes levinni a támadó értékeidet és megríkatni a csapatot amitől a hármas többet téveszt, nem kevés pontot szed le támadáskor, a PSI Fire szép nyomokat hagy rajta.

 

[Master Belch [1], Master Barf [2]]

 

 

HP: [1] 650 [2] 1319
EXP: [1] 12509 [2] 125056
Hol: [1] Belch's Factory [2] Deep Darkness

[1] Master Belch. Az egész harc lényege, hogy használd a Fly Honey amit még Threedben szedtél össze, ezzel kezd a köröd, ez majd pár körben eltereli a figyelmét, egyébként ott van a PSI Fire vagy Jeff bombái, ha pedig úgy érzed, hogy Nessnek nem kell gyógyítani, akkor ott van a PSI Rockin is, innentől már nem lesz nehéz legyőzni.

[2] Master Belch (Barf?) visszatért! Mert annyira hiányzott. Bocsánat, Puke, nevet váltott azóta. Ühm, Jeff bombázzon szokás szerint, Paula részéről a PSi Fire jó ötlet lehet még, de... igazából nem egy nehéz boss. Akkor tudod, hogy nyertél, mikor... Poo hirtelen felbukkan a semmiből! A legújabb képességével pedig kicsinálja Master akárkit.

 

[Trillionage Sprout]

 

HP: 1048
EXP: 30303
Hol: Milky Well

A boss ezúttal Trillionage Sprout meg két kis ellenség, érdemes Paula PSI Fire képességét használni. Jeff szokás szerint bombázzon, Nessnek pedig ott van a PSI Rockin, ahogy eddig. A taktika nem tér el igazából az előző boss harctól, nem nehéz ellenfél, a támadásai is kivédhetőek, bár állapotváltoztatásokat is képes okozni ami miatt inkább csak bosszantó lehet, de egy ilyen taktikával előbb kiütöd, mintsem problémát okozzon.

 

[Guardian Digger ×5]

 

HP: 386 (mindegyik)
EXP: 17301 (mindegyik)
Hol: Dusty Dunes

Guardian Digger, pajzsa van (illetve felhúzhat) ami visszaveri a fizikai támadások felét, azaz a PSI az, ami hatásos lehet, leginkább Paula PSI Freeze vagy Ness PSI Rockin képessége. Jeff itemeljen vagy védekezzen, szegény srácnak nincsenek PP pontjai, viszont a Big Bottle Rocket nagyon jól működik, szóval Jeff ha támad, akkor bombázzon.

 

[Dep. Store Spook]

 

HP: 610
EXP: 24291
Hol: Fourside Dep. Store
 
Minél előbb végezned kell vele, Nessnek ott a PSI Rockin, Jeffnek pedig a Big Bottle Rocket, plusz ha van, akkor Teddy Beart is vigyél magaddal a harcra, a legerősebb támadásaidat vesd be ellene.
 
 

[Mani-Mani szobor]

 

HP: 860
EXP: 28139
Hol: Moonside

Igazából nem kell olyan nagyon nagy küzdelemre számítani, ugyan úgy, mint a legtöbb boss esetében, Ness PSI Rockin képessége és Jeff Big Bottle Rocket támadása jó taktika, a bosszantó része az, hogy képes PPt elszívni Nesstől.

 

[Clumsy Robot]

 

HP: 962
EXP: 32378
Hol: Fourside Monotoli Building

A boss itt Monotoli ajtaja előtt Clumsy Robot lesz... pajzsa van, úgyhogy a PSI nem éppen célravezető, a bomba meg nem használ... ha eleget ütöd, akkor viszont...! Hirtelen a Runaway Five ront be a terembe és seígt legyőzni az ellenfelet! Yay!

 

[Shrooom!]

 

HP: 1700
EXP: 96323
Hol: Rainy Circle

Mint minden más gomba ellenség, ő is képes meg... gombázni a csapatot, azaz a karakterek akiket a támadás ér érdekesen fogják érezni magukat plusz képes megmérgezni is őket ami persze minden körben pontokat húz le. Paula PSI Fire támadása jól használ ellene, használd a legerősebb fokozaton, a többiek is bevethetik a legerősebb támadásukat, azt még elmondom, hogy képes gyógyítani magát.

 

[The Shattered Man]

 

HP: 2568
EXP: 0
Hol: Summers múzeum

Bent aztán két ellenség is vár rád, bár ugyan az mind a kettő... The Shattered Man, bénulásra érzékeny, ezen kívül a PSI Freeze lehet rá hatással, vigyázni kell vele, mert nem éppen gyenge, akár egy támadásával is képes kiütni egy csapattagot, kell az a bénítás a csata elején.

 

[Plague Rat of Doom]

 

HP: 1827
EXP: 115272
Hol: Magnet Hill

Plague Rat of Doom, micsoda név... Hát... először is, képes megmérgezni, te használj ellene Big Bottle Rocketet ha van, plusz a PSI Freeze is jó ötlet, sokat leszedhet tőle, a PSI Rockin is jól működik rajta, csak támadd a legerősebb támadásaiddal.

 

[Thunder and Storm]

 

HP: 2065
EXP: 129026
Hol: Pink Cloud

Thunder and Storm, vess be mindent szokás szerint, Paulának és Poonak ott van a PSI Freeze ami képes megdermeszteni is, ami neked nagyon jól fog jönni, aztán Jeff meg bombázzon, mint mindig, Nessnek ott a PSI Rockin, kellemetlen státusz rendellenességeket tudnak okozni, szóval érdemes erre is tartogatni itemet vagy PPt, A Franklin Badge kelleni fog.

 

[Kraken]

 

HP: 1097
EXP: 79267
Hol: Summers - Scaraba tengeri út

Ehm, a PSI Freeze jó szolgálatot fog tenni ebben a harcban neked, Jeff továbbra is bombázzon (szegény egész játék alatt mást se csinál), Poo meg szálljon be a harcba vagy gyógyítson ha kell Nessel. Ezen kívül meg lehet próbálni a PSI Paralysist is, érzékeny arra is, a Franklin Badge tovább is legyen az inventoryban, kelleni fog.

 

[Guardian General]

 

HP: 831
EXP: 95390
Hol: Scaraba piramis
 
Guardian General... nem hangzik jól, erős fizikai támadásai vannak, a PSI Freeze még mindig jó ötlet és a bombák is, szükség szerint gyógyíts, a fiúkat vond be hol a gyógyításba, hol a védekezésbe.
 
 

[Starman Deluxe]

 

HP: 1400
EXP: 160524
Hol: Stonhenge Base

Starman Deluxe! Mert még nem volt elég a Starmenekből. De ő ezúttal nem egy egyszerű ellenfél... képes használni a PSI Starstormot és megidézni más Starmeneket... szóval gyorsan kell dolgozni. Jeff továbbra is bombázzon, PSI Shield pedig jó ötlet, érdemes bevetni a harc alatt ha nem akarsz PSI Starstormot a képedbe ami... nem kellemes. Amit még talán ajánlani tudok, az az Offense Up. Megjegyzem, neki is PSI pajzsa van, szóval inkább maradj a hagyományos támadásoknál. Kivéve, ha Jeff rendelkezik a Neutralizer itemmel, akkor ezt használhatod, hogy kiiktasd a pajzsát, ha nincs pajzsa, akkor Paula jöhet a legerősebb PSI Fire támadásával, Ness pedig a PSI Rockinal, plusz Poo a PSI Starstormmal De érdemes figyelni, mert Starmam Deluxe vissza is húzhatja a pajzsot, szóval ha épp ekkor kapod el PSI támadásokkal, akkor az nagyon kellemetlen.

 

[Electro Specter]

 

 


 

HP: 3092
EXP: 261637
Hol: Lumine Hall
 
Jeffnél Neutralizer vagy Shield Killer legyen, na meg szokás szerint rakéta vagy a Heavy Bazooka, Ness jöhet a PSI Rockinal, Paula esetében a PSI Freeze vagy PSI Fire lehet a jó választás, Poonak meg ott a PSI Starstorm. De először mindenképpen üsd ki ki a pajzsát.
 
 

[Carbon Dog [1] & Diamond Dog [2]]

 

 

HP: [1] 1672 [2] 3344
EXP: [1] 0 [2] 337738
Hol: Fire Spring

[1] Használj ellene PSI Freezet, PSI Starstormot vagy PSI Rockint, de a legjobb ha mindet beveted, főleg egyszerre, Jeff meg bombázzon, ahogy eddig. De mi történik, a csata közepén Carbon Dog átváltozik és Diamond Dog lesz belőle! Oh shit.

[2] Nos, az első és legfontosabb dolog, hogy Diamond Dog képes a karaktereidre Diamond állapotot hozni, ami konkrétan azt jelenti, hogy semmire nem lesznek képesek, szóval végezni kell vele mielőtt ezt beveti. A következő fontos dolog, hogy pajzsa van, így lép be a harcba, úgyhogy Jeff használja rajta a Neutralizert ha lehet.

 

[Ness's Nightmare]

 

HP: 1654
EXP: 89004
Hol: Magicant

A Mani-Mani szobor, ami tulajdonképpen Ness's Nightmare. Ez a szobor testesíti meg Ness minden félelmét és sötétségét jelen pillanatban... ideje ezeket legyőzni. Ami viszont szomorú, hogy ő is rendelkezik PSIal, azaz igen, támadhat a PSI Rockinal is. Ami még ennél is szomorúbb, hogy alapból PSI védemellel lép a harcba, azaz neki pajzsa van és gyógyítani is képes magát. Bízz a támadóerőben, legyen PSI gyógyítani, és... az auto parancs is segíthet igazából. Ha a szobor kifogy a PP pontokból, akkor vége a dalnak, de addig is túl kell élni. PSI Flash elleni védelmed legyen, amit igazából különféle Pendantok adnak.

 

[Heavily Armed Pokey [1] & Giygas [2]]

 


HP: [1] 1746 [2] ?
EXP: [1] 0 [2] 0
Hol: Giygas' Liar

Pokey erősebb, mint valaha, vele kell először megküzdened, ha le akarod győzni Giygast. Idegeítő benne, hogy képes csökkenteni a védelmet és a támadóerőt is, ezen kívül erős támadásokkal támad, ez a kettő együtt nagyon nem nyerő párosítás. De nyugtasson meg a tény, hogy pajzsa az viszont nincs és nem is tud felvonni, szóval jöhetnek a legerősebb PSI támadások. Hogy őszinte legyek, a csatában Giygas is "részt vesz" de neked csak Pokeyt kell támadnod, így első körben az a lényeg, hogy előbb ő dőljön ki és ne okozzon több problémát neked, ha Giygast támadod, akkor visszaveri a támadásaid, ő ebben az alakban lényében sérthetetlen, viszont a PSI Rocking több formáját is szívesen használja ellened, így a HP pontok legyenek magasan. Pokeyra visszatérve... a PSI Freeze jó ötlet ellene, ha pedig nem zavar, hogy esetlegesen Giygas is kap a PSI támadásaidból, akkor vesd be a legerősebbeket, Paralysissel lehet még próbálkozni, előfordul, hogy beválik.

 

[Giygas]

 

HP: ?
EXP: 0
Hol: Giygas' Liar
 
 
Az ellenséged most egyedül csak Giygas. Nos... használd a legerősebb PSI támadásaid meg... igazából mindent vess be amid csak van, ez a legutolsó csata, megteheted. A pontjaidat tartsd magasan, Paulát semmiképpen ne engedd meghalni, vagy ha ki is dől, akkor legyen itemed amivel majd visszahozhatod. A Brainshock szinte mindig működik rajta, bár nem tudom, hogy ezzel mire mész... Addig támadd intenzíven, amíg fel nem bukkant megint Pokey. Miután elmondta a mondandóját, megváltozik valami. Most szembenézhetsz Giygas végső formájával. A taktika itt lényegesen megváltozik, ahhoz, hogy haladást érj el és nyerj, Paula a kulcs, engedd neki minden körben a Pray parancsot. A többiek gyógyítsanak vagy védekezzenek. Paula addig használja a Prayt amíg vége nem lesz a harcnak, lesznek körök amikor az imája elvész a semmiben, de ne foglalkozz vele, csak csináld.
 
 
 
 
 

 

   
 

 


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg