# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Menü

 

 


Az alap menü

Ha megnyomod a Startot, akkor feljön a következő menükép. Illetve kis menü ablakok. Először a bal felső sarokban lévő fekete, majd a többi is. A bal felsőben találhatóak a belső menüpontok, a többi csak tájékoztató jelleggel van ott. Láthatod a kis feketében a pénzösszeget, az alsó kockásban pedig a karakterek (jelen esetben csak egy, Ness) nevét és pontjait. Ha valamilyen állapotváltozása van a karakternek, mondjuk megfázott, vagy megmérgezték, akkor azt is lehet itt látni. De jelen esetben nincs szó ilyesmiről. Nessnek csak honvágya van, de azt a játék nem jelöli így, azt külön meg kell nézni a státusznál, de erről később.

 

 


1) Talk to / 3) Check

Ha egy személy mellett állsz és megnyomod a Talk to parancsot, akkor Ness beszél vele. Ha a Check parancsot megnyomod egy tárgynál vagy egy ajándéknál, akkor Ness megnézi, hogy mi az, illetve mi van benne. Ezeket a parancsokat instant is kiadhatod az R lenyomásával, ilyenkor mindegy, hogy személlyel szemben állsz vagy tárgynál, a játék autómatikusan használja a megfelelő parancsot.

 

 


2) PSI

 

A PSi pont alatt felsorolja a játék az elérhető PSI képességeket. Azaz csak azokat amiket akkor helyben használni tudsz. Például gyógyító képességek vagy teleport. Támadást itt nem találsz. Megmutatja a technika nevét, szintjét és egy kisebb ablakban azt, hogy egy vagy több személyrevonatkozik, plusz, hogy mennyi PPbe kerül. Az L és R nyomogatásával karaktert lehet váltani.

 

 


4) Goods

 

Itt lehet megnézni, hogy melyik karakternél milyen itemek vannak. Ebben a játékban nincs közös item pont, mindegyik karakter bizonyos számú itemet tarthat magánál. Egymás inventoryjából nem használhatnak tárgyakat, ha van például valami Jeffnél amit Ness használni szeretne, akkor először Jeffnek át kell adnia Nessnek, hogy a fiú használni tudja. Kissé macerás, kissé időigényes és szervezést is igényel, de... ez is egy különlegessége a játéknak. Vannak olyan itemek amiket kifejezetten csak egy-egy karakter képes használni, így ebből a szempontból annyira nem is hülyeség a dolog. De vissza a menüre. Láthatóak itt jelen esetben a Nessnél lévő tárgyak. A felszerelt dolgokat a játék kék ponttal jelöli, azokat használja Ness felszerelésként. A Use pontban használhatja az adott itemet ha használható. Például ételek pontok visszatöltésére. A Give pontban odaadhatja a kiválasztott tárgyat egy másik csapattagnak. A Drop pont arra szolgál, hogy a már nem kellő itemet eldobja a karakter, a Help! pontban pedig kapunk egy leírást a kiválasztott itemről tájékoztatásképp. Csak mert eléggé sok fura dolgot lehet összeszedni ebben a játékban. Ha betelt az első karakter (aki általában Ness) inventoryja, akkor a talált tárgyat autómatikusan a következő karakter fogja felszedni és nála lesz. Ha mindenki fullon van, akkor az item marad, nem tudja eltenni senki. Az L és R lenyomásával itt is lehet léptetni a karakterek között.

 

 


5) Equip

 

Itt megnézhetjük, hogy az adott karakternek milyen a felszerelése, plusz meg is változtathatjuk azt. Lent mutatja a játék, hogy a kiválaszott felszerelni kívánt item hogyan befolyásolja a támadást és a védelmet. Igazából... ennyi csak ez a menü, a krakterek között ugyan úgy lehet léptetni, mint eddig.

 

 


6) Status / PSI info

 

 

A Status pont alatt részletes leírást kapunk a karakter értékeiről és állapotáról. Jelen pillanatban fel van tűntetve, hogy Nessnek honvágya van. Ha mérgezett, stb lenne, akkor az szerepelne ott. A másik oldalon láthatóak az értékei, középpen pedig a jelen állapotok alatt az EXP szint is fel van tűntetve. A játék kiírja, hogy a PSI infóért nyomjuk meg az -A- gombot. Ekkor jön fel a másik ablak. Itt részletes leírásokat kapunk a karakter által ismert minden PSI képességről. Mire jó, kikre hat, milyen szinten ismeri a karakter, mennyi PP pontot igényel. Logikusan, Jeffnek nincs ilyen kis almenüje, mert ő nem rendelkezik PSI képességekkel.

 

[vissza]

 

 

   
 

 


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND