# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Menü

 

 


Az alap menü

Ha megnyomod a Startot, akkor feljön a következő menükép. Illetve kis menü ablakok. Először a bal felső sarokban lévő fekete, majd a többi is. A bal felsőben találhatóak a belső menüpontok, a többi csak tájékoztató jelleggel van ott. Láthatod a kis feketében a pénzösszeget, az alsó kockásban pedig a karakterek (jelen esetben csak egy, Ness) nevét és pontjait. Ha valamilyen állapotváltozása van a karakternek, mondjuk megfázott, vagy megmérgezték, akkor azt is lehet itt látni. De jelen esetben nincs szó ilyesmiről. Nessnek csak honvágya van, de azt a játék nem jelöli így, azt külön meg kell nézni a státusznál, de erről később.

 

 


1) Talk to / 3) Check

Ha egy személy mellett állsz és megnyomod a Talk to parancsot, akkor Ness beszél vele. Ha a Check parancsot megnyomod egy tárgynál vagy egy ajándéknál, akkor Ness megnézi, hogy mi az, illetve mi van benne. Ezeket a parancsokat instant is kiadhatod az R lenyomásával, ilyenkor mindegy, hogy személlyel szemben állsz vagy tárgynál, a játék autómatikusan használja a megfelelő parancsot.

 

 


2) PSI

 

A PSi pont alatt felsorolja a játék az elérhető PSI képességeket. Azaz csak azokat amiket akkor helyben használni tudsz. Például gyógyító képességek vagy teleport. Támadást itt nem találsz. Megmutatja a technika nevét, szintjét és egy kisebb ablakban azt, hogy egy vagy több személyrevonatkozik, plusz, hogy mennyi PPbe kerül. Az L és R nyomogatásával karaktert lehet váltani.

 

 


4) Goods

 

Itt lehet megnézni, hogy melyik karakternél milyen itemek vannak. Ebben a játékban nincs közös item pont, mindegyik karakter bizonyos számú itemet tarthat magánál. Egymás inventoryjából nem használhatnak tárgyakat, ha van például valami Jeffnél amit Ness használni szeretne, akkor először Jeffnek át kell adnia Nessnek, hogy a fiú használni tudja. Kissé macerás, kissé időigényes és szervezést is igényel, de... ez is egy különlegessége a játéknak. Vannak olyan itemek amiket kifejezetten csak egy-egy karakter képes használni, így ebből a szempontból annyira nem is hülyeség a dolog. De vissza a menüre. Láthatóak itt jelen esetben a Nessnél lévő tárgyak. A felszerelt dolgokat a játék kék ponttal jelöli, azokat használja Ness felszerelésként. A Use pontban használhatja az adott itemet ha használható. Például ételek pontok visszatöltésére. A Give pontban odaadhatja a kiválasztott tárgyat egy másik csapattagnak. A Drop pont arra szolgál, hogy a már nem kellő itemet eldobja a karakter, a Help! pontban pedig kapunk egy leírást a kiválasztott itemről tájékoztatásképp. Csak mert eléggé sok fura dolgot lehet összeszedni ebben a játékban. Ha betelt az első karakter (aki általában Ness) inventoryja, akkor a talált tárgyat autómatikusan a következő karakter fogja felszedni és nála lesz. Ha mindenki fullon van, akkor az item marad, nem tudja eltenni senki. Az L és R lenyomásával itt is lehet léptetni a karakterek között.

 

 


5) Equip

 

Itt megnézhetjük, hogy az adott karakternek milyen a felszerelése, plusz meg is változtathatjuk azt. Lent mutatja a játék, hogy a kiválaszott felszerelni kívánt item hogyan befolyásolja a támadást és a védelmet. Igazából... ennyi csak ez a menü, a krakterek között ugyan úgy lehet léptetni, mint eddig.

 

 


6) Status / PSI info

 

 

A Status pont alatt részletes leírást kapunk a karakter értékeiről és állapotáról. Jelen pillanatban fel van tűntetve, hogy Nessnek honvágya van. Ha mérgezett, stb lenne, akkor az szerepelne ott. A másik oldalon láthatóak az értékei, középpen pedig a jelen állapotok alatt az EXP szint is fel van tűntetve. A játék kiírja, hogy a PSI infóért nyomjuk meg az -A- gombot. Ekkor jön fel a másik ablak. Itt részletes leírásokat kapunk a karakter által ismert minden PSI képességről. Mire jó, kikre hat, milyen szinten ismeri a karakter, mennyi PP pontot igényel. Logikusan, Jeffnek nincs ilyen kis almenüje, mert ő nem rendelkezik PSI képességekkel.

 

[vissza]

 

 

   
 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!