# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Item rendszer / Telefon / Pénz

 

A játék folyamán a karakterek csak bizonyos számú itemet vihetnek magukkal, így könnyen előfordul, hogy egy idő után megtelik az inventory és kénytelenek hátrahagyni dolgokat helyhiány miatt. Erre a megoldás Tracy, Ness testvére, akivel ha beszél a csapat, eltesz nekik dolgokat megőrzésre, vagy esetleg visszaad. Viszont több probléma is van ezzel. Először is, Tracy raktára is véges, azaz ha tele a raktár és tele a karakterek inventoryja, akkor vége, nincs több item elrakás.

A másik probléma a távolság, habár ezt az akadályt a játék egy ügyes csellel megoldotta. Tracy a játék elején állást vállal az Escargo Express nevű futárszolgálatnál, így legyél bárhol, egy telefonhívás és Tracy küldi is a futárt akitől vagy felveszel dolgokat, vagy leadhatsz neki dolgokat, hogy vigyel el a lánynak. A futár viszont csak 3 itemet képes elvinni magával vagy a csapatnak hozni. Ha itemet hoz neked, akkor ki kell fizetned a szállítási díjat is. Így megy ez. A futár nem talál meg ha barlangban vagy épületben tartózkodsz, ekkor kapsz tőle egy telefonhívást, hogy nem talál és nem lesz szállítás. A leghatásosabb módja annak, hogy szállítson az, hogy ha egy épületben elkövetett telefonhívás után kimész az utcára és vársz rá.

 

~ .oOo. ~

 

De ha már a telefonnál tartunk, akkor nézzük meg, hogy kiket tud Ness felhívni. Először is, Ness csak középületekből tud hívást kezdeményezni. Hotel, bolt, stb. Vagy ha éppen van valahol random mód. Dungeon Man, Deep Darkness, stb. A játék folyamán Apple Kid ad neki egy telefont, de az csak fogadni tudja a hívásokat, leadni velük a fiú nem tud. Így mindenképpen kell valami hely ahol telefonálni tud.

Miért az egyik legfontosabb eleme a játékmenetnek a telefon? Mert ezen keresztül érhetjük el többek között Ness szüleit. Anyut érdemes felhívni időnként, mert ha nem tesszük meg, Nessnek honvágya lesz és hiányozni fog neki az otthona, az anyukája. Ez pedig egy negatív állapotváltozás, ilyenkor nem képes kellően koncentrálni a harcokra. Ha aput hívjuk, akkor menthetünk. Apu elmondja még ezen kívül a pénzösszeget amit a harcok során összeszedtünk és hogy melyik karakternek mennyi EXP kell még a szintlépéshez. Ha esetleg Ness nem lenne telefonképes, mert például kiütötték, akkor autómatikusan a csapatban lévő következő ember fog telefonálni, viszont ezt a vonal másik végén lévő karakterek is érzékelik. Igazából jelentőssége nagyon nincs, mert apu ettől még ugyan úgy menteni fog, csak így ki lehet csalni egy-két érdekes mondatot belőlük.

Felhívható még az Escargo Express, de ezt fent kifejtettem. Aztán ott van még a March Pizza. Egy pizza lánc, akiknél az étteremben nem lehet pizzát enni, mert csak szállítanak... Nagyjából ugyan az érvényes rájuk, mint az Escargo Expressre, viszont... a kiszállításuk kegyetlen lassú. Sokkal többet kell várnod, mint az Expresses fazonra. Jó, abból a szempontból logikus, hogy meg kell sütni azt a pizzát...

Az utolsó hívható hely a Stoic Club Summersben. Ez csak a játék egy pontján lényeges, egyébként pedig nem kell használnod ezt a számot.

 

~ .oOo. ~

 

Még pár szó a pénzről. Ness úgy szerezhet pénzt, ha csatákban vesz részt. A játék nem hívja fel rá a játékos figyelmét, de minden csata után kapsz valamennyi pénzösszeget. De ez a pénzösszeg sem Ness zsebében landol, sokkal inkább a bankszámláján. Van az inventroyban egy ATM kártya, ezzel tudsz pénzt levenni az autómatákból. Ezek is nagyjából arrafelé találhatóak, mint a telefonok. Ha felhívod aput, akkor ő elmondja, hogy a csatározásaid során mennyi pénzt is kaptál pontosan és mennyi van a számládon összesen. Így nem kell folyton a kártyát használnod ha csak információt szeretnél.

 

[vissza]

 

 

   
 

 


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND