# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Irányítás

 

A játék alatt csak Clesst tudod teljesen irányítani, ez pedig vonatkozik a harcokra is. Vannak külön kombinációk amiket használhatsz a harcmezőn támadásra. A többi karakter magától cselekedik attól függően, hogy mit állítottál be a Tactic menüben előtte. De adhatsz nekik manuálisan is parancsokat a harcok alatt. A térképen és a harcokban logikusan máshogy működik az irányítás, próbáltam összeszedni mindent.

Cless logikusan attól függően használ közeli vagy távoli technikákat, hogy az ellenség milyen messze van tőle. Ezt a játék autómatikusan eldönti.

 

A térképen
Gomb / Kombináció Hatás
Enter (világtérképen) Megmutatja / elrejti a térképet a sarokban
Iránygombok Mozgás
X gomb Menü előhívása
Y gomb A menüben további infók mutatása a kiválasztott tárgyról
A gomb Beszéd, környezet megvizsgálása, "Igen", Sorcerer's Ring használata ha fel van szerelve, Airbird használata a világtérképen
B gomb Ha fel van szerelve a Jet Boots, akkor hosszan lenyomva futás, "Nem", leszállás az Airbirdel a világtérképen
A harcok alatt
Y gomb Célpont kiválasztása
X gomb Menü előhívása
A gomb Támadás
B gomb Speciális technika használata
A gomb + Fel Döfés
B gomb + Fel Második beállított speciális technika használata
A gomb duplán lenyomva Cless nekiszalad az ellenségnek, felugrik és fentről támadja
A gomb duplán + Fel Cless az ellenség alá szalad, ha magasabban van, mint ő és felugorva alulról támad, ha alacsony az ellenség, akkor felugrik és előre döf
Jobb és bal iránygombok Mozgás a harcmezőn
Enter Szünet
L és R gombok Menekülés jobbra vagy balra, a csapat irányítása jobbra vagy balra

 

[vissza]

 

 

   
 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!