# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Menük

 

 


Az alap menü

Bal oldalon látható Nathan foglalkozása, azaz, hogy Vampirekiller, alatta a szint, amit eddig elértél vele. A következő négyzetben a karakter statisztikái, úgy változik persze ahogyan használod a DSS systemet, vagy szintet lépsz, vagy felszerelést váltasz. A Status résznél kiírja ha minden rendben, mint például most, vagy ha Nathan mérgezett, esetleg átkozott állapotban van. Alatt az almenüket sorolja fel a játék.

A jobb oldalon fent jelzi az eddig játékkal töltött időt, alatt azt, hogy hány százalékban van teljesítva a játék. Én új játékot kezdtem, így még csak 0.9% ez a százalék. Ez alatt Nathan pontjai. A HP az életcsíkot jelöli, az MP a varázslatokhoz kell, a szívek pedig a sub-weaponok használatához. A következő részen az EXPt jelöli, a tapasztalat pontokat. A Next részen megmutatja, hogy mennyit kell még összeszedni a következő szinthez. A legalsó részen a kijelölt almenü leírása látható.

 

Almenük:

DSS | Item | Card | Magicitem | Config

 


DSS

 

Ebben a menüben kiválaszthatod, hogy melyik kártyákat akarod használni. Felül az Action kártyák vannak, amik eldöntik, hogy milyen típusú varázslatot fogsz használni. Például a most kijelölt Neptune kártya gyógyításra jó. Az alsó sorban az Attribute kártyák vannak, amik eldöntik, hogy a felül kiválasztott kártya használatával milyen tulajdonságokkal fog rendelkezni a varázslat. Például a lent kiválasztott Mandragora kártya növény típusú, így ezzel a Nepture + Mandragora kombóval Nathan elnyeli a növény típusú támadásokat, azok gyógyítani fogják sebzés helyett. Ezeket a varázslatokat csak két kártya kiválasztása után lehet használni, neked kell aktiválnod és a legtöbb esetben MPt vesznek le. Lejjebb látható az adott kombó MP fogyasztása, most például az a szerencsés eset áll fent, hogy ez a kombó nem igényel MP használatot.

 


Item

 

 

Érdekes módon van megoldva, mert a felszereléseket meg az itemeket egybe rakja a játék. Felül az adott pillanatban lévő felszerelése látható Nathannek. A pirossal kijelölt részt használod, ha rámész egy-egy almenüre itt, akkor legalul kilistázza az a felszereléseket amiket használhatsz az adott testrészen. Jelen esetben a páncélnak minősülő dolgokat a testre. Alatta jobb kéz, majd bal kéz, aztán végül item használat. Legalul a kiválasztott itemről, felszerelésről ad információt a játék. Jobb oldalon látható először is Nathan pontjai, ha esetleg itemet használsz, ugyan erre jó a Status pont kicsivel lejjebb. HP vagy egyéb más pontvisszatérítéseket lehet itt nyomon követni. Középpen Nathan statisztikái, ezek a felszereléssel együtt változnak. Jelen esetben nagyon jó lenne a játék szerint ha felszerelném azt a Shinning Armort a Magic Robe helyett, mert minden értéket felhúzna, kivéve a intelligenciát nem.

 


Card

 

Felsorolja a megszerzett kártyákat és ha kiválasztasz egyet, akkor megmutatja oldalt a képét, lent pedig leírást olvashatsz róla. Magáról a lényről, istenről akit ábrázol a kártya és a lap képességéről.

 

 


Magicitem

 

Nathan az útja során összeszedhet különböző erejű tárgyakat amik mindenféle képességet adnak neki. Például a most kiválaszott Dash Boots hatására futni kezd ha a játékos kétszer lenyomja a jobb vagy a bal iránygombokat. Fent látható a lista a megszerzett Magic Itemekről, lent pedig egy kép a hatásukról és egy leírás.

 

 


Config

 

Gombok beállítása ha esetleg szeretnéd megváltoztatni őket.

 

 

[vissza]

 

 

   

 


Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!