# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Menük

 

 


Az alap menü

Bal oldalon látható Nathan foglalkozása, azaz, hogy Vampirekiller, alatta a szint, amit eddig elértél vele. A következő négyzetben a karakter statisztikái, úgy változik persze ahogyan használod a DSS systemet, vagy szintet lépsz, vagy felszerelést váltasz. A Status résznél kiírja ha minden rendben, mint például most, vagy ha Nathan mérgezett, esetleg átkozott állapotban van. Alatt az almenüket sorolja fel a játék.

A jobb oldalon fent jelzi az eddig játékkal töltött időt, alatt azt, hogy hány százalékban van teljesítva a játék. Én új játékot kezdtem, így még csak 0.9% ez a százalék. Ez alatt Nathan pontjai. A HP az életcsíkot jelöli, az MP a varázslatokhoz kell, a szívek pedig a sub-weaponok használatához. A következő részen az EXPt jelöli, a tapasztalat pontokat. A Next részen megmutatja, hogy mennyit kell még összeszedni a következő szinthez. A legalsó részen a kijelölt almenü leírása látható.

 

Almenük:

DSS | Item | Card | Magicitem | Config

 


DSS

 

Ebben a menüben kiválaszthatod, hogy melyik kártyákat akarod használni. Felül az Action kártyák vannak, amik eldöntik, hogy milyen típusú varázslatot fogsz használni. Például a most kijelölt Neptune kártya gyógyításra jó. Az alsó sorban az Attribute kártyák vannak, amik eldöntik, hogy a felül kiválasztott kártya használatával milyen tulajdonságokkal fog rendelkezni a varázslat. Például a lent kiválasztott Mandragora kártya növény típusú, így ezzel a Nepture + Mandragora kombóval Nathan elnyeli a növény típusú támadásokat, azok gyógyítani fogják sebzés helyett. Ezeket a varázslatokat csak két kártya kiválasztása után lehet használni, neked kell aktiválnod és a legtöbb esetben MPt vesznek le. Lejjebb látható az adott kombó MP fogyasztása, most például az a szerencsés eset áll fent, hogy ez a kombó nem igényel MP használatot.

 


Item

 

 

Érdekes módon van megoldva, mert a felszereléseket meg az itemeket egybe rakja a játék. Felül az adott pillanatban lévő felszerelése látható Nathannek. A pirossal kijelölt részt használod, ha rámész egy-egy almenüre itt, akkor legalul kilistázza az a felszereléseket amiket használhatsz az adott testrészen. Jelen esetben a páncélnak minősülő dolgokat a testre. Alatta jobb kéz, majd bal kéz, aztán végül item használat. Legalul a kiválasztott itemről, felszerelésről ad információt a játék. Jobb oldalon látható először is Nathan pontjai, ha esetleg itemet használsz, ugyan erre jó a Status pont kicsivel lejjebb. HP vagy egyéb más pontvisszatérítéseket lehet itt nyomon követni. Középpen Nathan statisztikái, ezek a felszereléssel együtt változnak. Jelen esetben nagyon jó lenne a játék szerint ha felszerelném azt a Shinning Armort a Magic Robe helyett, mert minden értéket felhúzna, kivéve a intelligenciát nem.

 


Card

 

Felsorolja a megszerzett kártyákat és ha kiválasztasz egyet, akkor megmutatja oldalt a képét, lent pedig leírást olvashatsz róla. Magáról a lényről, istenről akit ábrázol a kártya és a lap képességéről.

 

 


Magicitem

 

Nathan az útja során összeszedhet különböző erejű tárgyakat amik mindenféle képességet adnak neki. Például a most kiválaszott Dash Boots hatására futni kezd ha a játékos kétszer lenyomja a jobb vagy a bal iránygombokat. Fent látható a lista a megszerzett Magic Itemekről, lent pedig egy kép a hatásukról és egy leírás.

 

 


Config

 

Gombok beállítása ha esetleg szeretnéd megváltoztatni őket.

 

 

[vissza]

 

 

   
 

 


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND