# Home 🎮 Games 📓 Site ✦ Plus

 

Menük

 

 


Az alap menü

Bal oldalon látható Nathan foglalkozása, azaz, hogy Vampirekiller, alatta a szint, amit eddig elértél vele. A következő négyzetben a karakter statisztikái, úgy változik persze ahogyan használod a DSS systemet, vagy szintet lépsz, vagy felszerelést váltasz. A Status résznél kiírja ha minden rendben, mint például most, vagy ha Nathan mérgezett, esetleg átkozott állapotban van. Alatt az almenüket sorolja fel a játék.

A jobb oldalon fent jelzi az eddig játékkal töltött időt, alatt azt, hogy hány százalékban van teljesítva a játék. Én új játékot kezdtem, így még csak 0.9% ez a százalék. Ez alatt Nathan pontjai. A HP az életcsíkot jelöli, az MP a varázslatokhoz kell, a szívek pedig a sub-weaponok használatához. A következő részen az EXPt jelöli, a tapasztalat pontokat. A Next részen megmutatja, hogy mennyit kell még összeszedni a következő szinthez. A legalsó részen a kijelölt almenü leírása látható.

 

Almenük:

DSS | Item | Card | Magicitem | Config

 


DSS

 

Ebben a menüben kiválaszthatod, hogy melyik kártyákat akarod használni. Felül az Action kártyák vannak, amik eldöntik, hogy milyen típusú varázslatot fogsz használni. Például a most kijelölt Neptune kártya gyógyításra jó. Az alsó sorban az Attribute kártyák vannak, amik eldöntik, hogy a felül kiválasztott kártya használatával milyen tulajdonságokkal fog rendelkezni a varázslat. Például a lent kiválasztott Mandragora kártya növény típusú, így ezzel a Nepture + Mandragora kombóval Nathan elnyeli a növény típusú támadásokat, azok gyógyítani fogják sebzés helyett. Ezeket a varázslatokat csak két kártya kiválasztása után lehet használni, neked kell aktiválnod és a legtöbb esetben MPt vesznek le. Lejjebb látható az adott kombó MP fogyasztása, most például az a szerencsés eset áll fent, hogy ez a kombó nem igényel MP használatot.

 


Item

 

 

Érdekes módon van megoldva, mert a felszereléseket meg az itemeket egybe rakja a játék. Felül az adott pillanatban lévő felszerelése látható Nathannek. A pirossal kijelölt részt használod, ha rámész egy-egy almenüre itt, akkor legalul kilistázza az a felszereléseket amiket használhatsz az adott testrészen. Jelen esetben a páncélnak minősülő dolgokat a testre. Alatta jobb kéz, majd bal kéz, aztán végül item használat. Legalul a kiválasztott itemről, felszerelésről ad információt a játék. Jobb oldalon látható először is Nathan pontjai, ha esetleg itemet használsz, ugyan erre jó a Status pont kicsivel lejjebb. HP vagy egyéb más pontvisszatérítéseket lehet itt nyomon követni. Középpen Nathan statisztikái, ezek a felszereléssel együtt változnak. Jelen esetben nagyon jó lenne a játék szerint ha felszerelném azt a Shinning Armort a Magic Robe helyett, mert minden értéket felhúzna, kivéve a intelligenciát nem.

 


Card

 

Felsorolja a megszerzett kártyákat és ha kiválasztasz egyet, akkor megmutatja oldalt a képét, lent pedig leírást olvashatsz róla. Magáról a lényről, istenről akit ábrázol a kártya és a lap képességéről.

 

 


Magicitem

 

Nathan az útja során összeszedhet különböző erejű tárgyakat amik mindenféle képességet adnak neki. Például a most kiválaszott Dash Boots hatására futni kezd ha a játékos kétszer lenyomja a jobb vagy a bal iránygombokat. Fent látható a lista a megszerzett Magic Itemekről, lent pedig egy kép a hatásukról és egy leírás.

 

 


Config

 

Gombok beállítása ha esetleg szeretnéd megváltoztatni őket.

 

 

[vissza]

 

 

   
 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!